Cavalerii Mesei Rotunde

Calatoreste alaturi de Ecoxtrem in Evul Mediu, paseste alaturi de echipa ta in lumea cavalerilor de odinioara, adunati-va fortele pentru a indeplini sarcinile inedite ale regelui si a va castiga locul la ravnita masa rotunda!

Programul tematic Cavalerii Mesei Rotunde te transporta in vremuri medievale unde trainerii sunt nobili de la curte, armele sunt lancea, sabia sau puterea combinata a echipei si comoara este un „gadget” traditional romanesc.

Este timpul sa afli daca echipa ta are ingredientele necesare pentru a fi transformata la final intr-o trupa extraordinara de cavaleri ai Mesei Rotunde. Pentru a demonstra regelui ca sunteti vrednici de acest titlu, va trebui sa treceti prin diferite probe cu caracter medieval care va vor testa unitatea, modul in care va motivati in cadrul echipei si va alocati sarcinile si adaptabilitatea la provocarile vremurilor.

Programul se poate incheia cu o batalie finala de proportii si cu un ospat outdoor ca la curtea regala in care fiecare va fi domnita sau un cavaler.

Victoria va fi de partea celor merituosi!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: