Brand Book

Un brand book adevarat este o oglindire a culturii organizationale ale unei companii iar atunci cand este realizat in intregime de angajatii sai, poate fi privit drept sufletul acesteia.

Suntem alaturi de tine in incercarea de a surprinde esenta brand-ului sub care echipa ta activeaza, permitand fiecarui angajat sa se exprime liber si aducand in atentie elementele organizationale cu care acesta se identifica.

Echipa Ecoxtrem vine in sprijinul tau cu toate resursele necesare pentru a transforma proiectul in realitate: un plan bine pus la punct, sugestii de capitole, formulari si abordari, grafica si toate aspectele care vizeaza tiparirea publicatiei.

Vom forma impreuna un colectiv redactional in care noi vom fi editorii iar cei din echipa ta se vor transforma in jurnalisti.

Deoarece fiecare membru al echipei este diferit, vom gasi solutii pentru a implica toti participantii in realizarea publicatiei, in diferite arii.

La final, brand book-ul va fi lansat cu fast, urmat de sesiuni de autografe si scurte lecturi din capitolele esentiale. Fiecare membru al echipei va primi o copie a publicatiei. Atat lucrul efectiv, cat si lansarea, sunt ocazii ideale de a stimula sentimentul angajatilor de apartanenta la brand.

You write the story of your company!

 


Brand Book - F1

Brand Book - F4

Brand Book - F3

Brand Book - F2

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: