Bet on Your Team

“Bet on Your Team” antreneaza participantii intr-o competitie ce le pune la incercare capacitatea de a dezvolta strategii pe termen lung, de a se adapta si de a reactiona in fata unor noi provocari.

Programul subliniaza importanta existentei unui lider de echipa formal care sa coordoneze si sa faciliteze cunoasterea abilitatilor si atuurilor fiecarui membru al echipei, dar si descoperirea lucrurilor noi, atat despre ei, cat si despre ceilalti colegi, pentru a elabora impreuna o strategie castigatoare. De asemenea, cu ajutorul provocarilor, participantii vor intelege ca fiecare dintre ei poate sa devina lider intr-o provocare sau intr-una dintre categorii, avand in vedere diversitatea provocarilor la care vor fi supusi, situatiilor la care vor fi nevoiti sa raspunda cu optimism si incredere in propriile forte.

Impartiti in echipe, participantii vor primii o serie de provocari pe 3 categorii. Fiecare categorie va avea provocari de echipa diferite. Dupa ce studiaza atent despre ce fel de provocari este vorba, cat si ce tipuri de abilitati si caracteristici de leadership au nevoie pentru a parcurge cu success probele, participantii sunt invitati sa isi stabileasca o strategie astfel incat sa decida care sunt probele la care considera ca ar avea cele mai mari sanse de castig, avand in vedere abilitatile fiecarui membru al echipei.

La finalul programului, discutia de debriefing va scoate in evidenta importanta colaborarii pentru a atinge obiective comune, dezvoltatrea unor solutii creative si durabile pentru a parcurge cu succes noi provocari, capacitatea de adaptare la situatii noi, cat si capacitatea de a lua deciziile potrivite intr-un timp cat mai scurt.

Bet on Your Team” este combinatia perfecta dintre activitati distractive si relaxante de echipa si elaborarea unei strategii avand ca si o baza atuurile echipelor.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: