Asterix si Obelix

Programe competitive
15+
1 zi
Dificultate
Outdoor

Fie ca te afli intr-o legiune romana, fie ca apartii unui trib galic, scopul tau pentru aceasta zi este obtinerea ingredientelor pentru potiunea magica. Aceasta iti va aduce resurse suplimentare pentru marea confruntare dintre cele doua puternice popoare. O impresionanta lupta in care trebui sa dati dovada de indemanare si curaj, precum si de spirit de echipa pentru a obtine ingredientele si formula magica.

In timp de pace, liderii legiunilor si cei ai triburilor pot chiar sa isi negocieze resursele. Vom incheia ziua cu un armistitiu, pecetluit cu un ospat romano-galic pe cinste.

Ziua va fi impartita in doua parti centrale, prima fiind reprezentata de o serie de activitati dinamice in care echipele vor printr-o serie de probe, iar a doua fiind reprezentata de un concurs de construit catapulte specifice acestei tematici.

Programul stimuleaza creativitatea participantilor, iar comunicarea si formarea unei strategii eficiente pentru rezolvarea probelor reprezinta elementele de baza ale oricarei echipe.

Discover the MAGIC POTION!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati