Action & Reaction

Programe de constructii
20 - 100
1/2 zi
Dificultate
Indoor / Outdoor

Nimic nu se compara cu sentimentul de satisfactie pe care il avem atunci cand finalizam un proiect de echipa complex, care are o miza importanta si care este aparent – foarte provocator. Ne dorim sa facilitam un astfel de moment, provocandu-va echipa la Action and Reaction!

Scopul acestui program este construirea unui sistem complex de reactie in lant prin imbinarea unor fragmente. Acest sistem de reactie va trebui sa sustina impulsul indus unui obiect care trebuie sa traverseze placa sistemului, din punctul A in punctul B.

Complicam putin sarcina, adaugandu-i provocarea comunicarii eficiente intre echipe, a gestionarii corecte a resurselor si a capacitatii de a gasi solutii inovative de imbinare a segmentelor. Participantii vor fi impartiti in echipe si vor primi un kit cu diverse materiale necesare constructiei sistemului-cascada (traverse, parghii, blocuri de diferite dimensiuni din materiale variate, precum si o schita orientativa pentru rezultatul la care este de dorit sa se ajunga).

Fiecare echipa va avea alocata o portiune egala a produsului final, iar cooperarea si comunicarea intre echipe se vor transforma, inevitabil, in factori-cheie ai succesului in acest exercitiu de constructie contra-timp. Impreuna, participantii vor crea in prima faza o strategie comuna care va trebui implementata cu atentie de fiecare echipa, ulterior.

Action and Reaction simuleaza situatia intalnita adesea in realitatea mediului business, unde atingerea unui obiectiv complex depinde in totalitate de eforturile individuale sau ale fiecarui departament, dar si de incadrarea acestora in cadrul deadline-ului propus. Debriefing-ul va fi structurat si facilitat de asa natura incat sa evidentieze toate aceste elemente, vitale pentru functionarea sanatoasa a unei echipe.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati