Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem  la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Conceptul de supravietuire este acelasi, insa acum totul se schimba: conditiile sunt hibernale, resursele sunt cu totul altele iar echipa voastra se confrunta cu alte obstacole in atingerea obiectivului final: Supravietuirea.

Frigul, zapada, zonele vor fi atat dusmani cat si cei mai buni aliati. Situatiile surpriza pe care le veti intalni in traseul vostru va vor impinge sa alegeti un lider, sa divizati inteligent sarcinile, sa comunicati eficient si vor ramane in amintire mult timp.

Probele care vor pune la incercare rezistenta si determinarea echipelor de a supravietui sunt: localizarea victimelor cu dispozitive PIEPS, folosirea sondele de avalansa, confectionarea diferitelor amaraje din zapada sau gheata acordarea de prim ajutor si multe alte situatii surpiza. La finalul exercitiilor participantii vor constientiza importanta lucrului in echipa si a adaptabilitatii, dar vor acumula si cunostinte practice.


Winter Survival - F1

Winter Survival - F2

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: