The History of Dance

Programe creative
30+
1/2 zi
Dificultate
Indoor

Istoria se repeta, iar voi puteti lua parte la ea! Istoria dansului e pusa pe tapet in cadrul programului de teambuilding The History of Dance, a carui provocarea consta intr-o serie de aspecte menite a stimula creativitatea si expresivitatea artistica a participantilor.

Daca v-ati intrebat vreodata ce simt dansatorii pe scena, in aplauzele publicului, ei bine, acum aveti ocazia sa experimentati aceleasi trairi, prin punerea in scena al unui show al istoriei dansului.

Participantii vor lucra impartiti pe echipe, fiecare echipa fiind responsabila cu realizarea unui dans reprezentativ pentru o anumita perioada. Membrii echipei trebuie sa comunice si sa colaboreze  cat mai bine, pentru a putea reda intocmai dansul si caracteristicile respectivei perioade, atat prin miscari, cat si prin costumatie. Pentru realizarea costumelor, vor avea la dispozitie toate materialele necesare, creativitatea fiind singura care le-ar mai putea completa.

La finalul timpului alocat pregatirii, dansurile vor fi puse in scena in ordine cronologica si, astfel, se va rescrie istoria dansului.

The History of Dance, comunicare si creativitate, sarcini impartite eficient in cadrul echipei, relaxare si buna dispozitie, toate pe aceeasi scena, in pasi de dans!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati