Play4Real

Programul de teambuilding Play 4 Real, structurat sub forma unui board game, are la baza trei categorii de probe, ce pun la incercare spiritul de echipa, colaborarea si abilitatile de comunicare ale jucatorilor.

In cadrul celor trei categorii, Skills, Speed si Teamwork, jucatorii trebuie, totodata, sa se poata adapta cu usurinta la situatiile neprevazute aparute in timpul jocului, pentru a putea trece cu succes prin atelierele intalnite.

Colaborarea intre membrii echipei este, de asemenea, esentiala, fiecare din acestia avand un rol extrem de important in atingerea obiectivelor stabilite si in alegerea si aplicarea strategiei de joc. De strategia aleasa depinde deplasarea pe tabla de joc, unde capacitatea de adaptare la situatiile noi e o conditie esentiala.

Prin stabilirea de strategii de joc, sunt incurajate comunicarea si colaborarea in cadrul echipelor, implicarea si spiritul de initiativa al membrilor acestora si, nu in ultimul rand, importanta fiecaruia dintre membri in atingerea obiectivelor stabilite. Astfel, jucatorii vor forma echipe bine consolidate si omogene.

La finalul programului, sesiunea de debrief va aborda intr-o maniera constructiva toate aspectele observate in timpul desfasurarii jocului.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: