Office Tale

Programe de constructii
15+
1/2 zi
Dificultate
Indoor

Stim cu totii cum arata o zi la birou, o zi obisnuita, cu sedinte, deadline-uri, planificari, colegi, discutii, evenimente si multe altele. Cum arata oare aceeasi zi obisnuita la birou din perspectiva unor “ajutoare” aflate, de obicei, intr-un plan secund al activitatii noastre? Ecoxtrem lanseaza o provocare inedita si va propune sa vizualizati o zi de lucru din perspectiva acestor “ajutoare”, a obiectelor regasite intr-un birou si care ne fac munca mai usoara, mai placuta si rapida. Cu mult umor si creativitate, prin “ochii” acestora, participantii constientizeaza o serie de elemente importante de cultura organizationala ce ajuta la buna desfasurare a activitatii de zi cu zi, le descopera sau, dupa caz, redescopera valoarea si sunt pusi in postura de a observa aspecte carora poate pana atunci nu le acordasera suficienta importanta.

Prin tehnicile Stop Motion si Still Motion si cu ajutorul echipamentelor si consultantei oferite de trainerii Ecoxtrem, echipele vor realiza filme prin care vor evidentia importanta acestor elemente de cultura organizationala. La final, se vor viziona filmele, iar creativitatea va fi premiata pe masura.

Programul e conceput pentru o mai buna consolidare a echipelor, pornind de la o mai buna observare si insusire a elementelor ce tin de cultura organizationala a unei companii.

Oare ce poveste au de spus “ajutoarele” tale?

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati