Escape Room

Vrei sa simti adrenalina unui escape room in cadrul teambuilding-ului? Daca raspunsul e da, Ecoxtrem te ajuta sa traiesti experienta unica a evadarii in orice loc doresti, testand in acelasi timp fortele echipei.

Escape Room-ul este transpunerea in realitate a popularelor jocuri de pe calculator in care personajul pe care il interpretezi trebuie sa evadeze, folosindu-si inteligenta si intuitia. In varianta live a jocului, esti insotit de colegi si ai la dispozitie 1h-1h30min pentru a evada din locul cu pricina. In acest cadru ai ocazia sa interactionezi cu colegii si sa folosesti cunostintele cumulate ale acestora.

Escape Room este un exercitiu valoros de echipa deoarece simuleaza conditii de project management sub presiunea continua a timpului si ajuta la consolidarea relatiilor din cadrul echipelor de proiect. La inceputul activitatii, echipa va trebui sa aleaga rapid o strategie, iar liderii informali se vor arata in primele 10 minute. Veti rezolva impreuna puzzle dupa puzzle, impartind mai apoi laurii victoriei.

Escape Room-ul va fi unul construit special pentru echipa voastra in locatia aleasa. Acesta poate fi jucat fi de cate o echipa pe rand, fie in paralel de catre doua echipe care colaboreaza, fie de catre numeroase echipe in tandem, daca locatia dispune de mai toate spatiile similare necesare.

Construieste alaturi de Ecoxtrem un escape room propriu!

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: