Cocktail Challenge

Creativitatea, voia buna a echipei si ineditul vor fi elementele centrale ale activitatii Cocktail Challenge. Te provocam sa intri in pielea unui barman iscusit in cadrul acestui atelier.

Cocktail Challenge este o activitate de 2 ore, potrivita pentru incheierea cu succes a unei zi de lucru sau de teambuilding. Mai presus, activitatea poate fi inceputul potrivit pentru o petrecere, combinand cu succes lucrul in echipa cu entertainment-ul.

Incepem cu o demonstratie de flair bartending in care vom vedea cocktail-uri colorate realizate instant, jonglerii cu shakere si sticle demne de un maestru circar si, de ce nu, putina magie. Participantii sunt apoi incurajati sa isi incerce talentul in cadrul unui concurs pentru a demonstra cine are atuurile necesare pentru a deveni un flair bartender. Totul in aplauzele colegilor!

Ne vom bucura apoi de cocktail-urile realizate in timpul unui curs de mixologie in care vom afla de istoria bauturilor, principii de mixare, utilizarea instrumentelor si reguli de aur ale barmanilor.

Acum este momentul sa punem in practica cele invatate, realizand propriile cocktail-uri. Ne vom imparti in echipe si vom pasi in spatele barului pentru a prepara cele mai nastrusnice bauturi pentru colegi.

Un juriu specializat va decide care echipa de barmani a realizat cele mai inspirate mix-uri iar aceasta va fi premiata. Acum suntem gata de petrecere!

Enter the bartending team!


Cooking Challenge - F1

Cooking Challenge - F2

Cooking Challenge - F3

Cooking Challenge - F4

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: