XMAS Party 2023 = Premium + Fun

October 19, 2023

Care este cel mai căutat format de XMAS party în 2023?

Premium + Fun = XMAS Party Magic

Echipa de Corporate Events din cadrul Ecoxtrem ne împărtășește trendurile anului și ne oferă recomandări de spații pentru organizarea petrecerii de Craciun.

1. Întâi, elementul Premium

Anul 2023 este cel în care ne propunem să aplicăm această formulă magică tuturor petrecerilor de Crăciun. Am sesizat un apetit intens pentru locații premium, meniuri sofisticate, ținute ușor mai elegante și tematici glam - iar acest lucru ne bucură deoarece echipele merită tot ceea ce este mai bun. Dar piața de locații corporate nu este atât de bine reprezentată pe cât am crede. Ceea ce înseamnă ca echipa Ecoxtrem este mereu în căutare de spații premium care indeplinesc cele mai înalte standarde.Pentru a reuși să găsim spațiile care vor face petrecerea de Crăciun memorabilă, recomandăm transmiterea brief-ului cel puțin la jumătatea anului - în lunile iulie-august.

Iată 3 opțiuni de spații pentru petrecerea de Crăciun:

Out of office XMAS Party. Fashionable and premium.

Ce este mai bun pentru echipa ta

Căutăm locații la standarde înalte, cu servicii de calitate, pentru ca evenimentul tău să fie memorabil. Cunoaștem și am testat cluburi, restaurante și spații alternative din toate orașele principale din România, pentru a te putea consilia privitor la cele mai potrivite opțiuni pentru grupul tău. Fie că sunteți 30 în echipă, sau 1500, există un spațiu premium pentru fiecare.

Office party? Why not go crazy?

Transformăm spațiul într-un winter wonderland

Vrei să faci ceva diferit anul acesta, iar spațiul de la birou este permisiv? Putem redirecționa bugetul de închiriere a locației către un decor fabulos care va transforma, pentru o zi, biroul într-un club veritabil! Orice element clasic dintr-un club își poate găsi locul în open space cu ajutorul know how-ului nostru de dinamică de eveniment (și puțină proiectare in AutoCAD).

Outdoor fest! OMG! That's different!

Un târg de Craciun veritabil, cu muzică și activări!

Schimbăm paradigma și mutăm office party-ul în exterior. Fie că e vorba de un spațiu pe care îl dețineți deja, sau o grădină în zona centrală, combinăm toate elementele necesare pentru ca echipa să se simtă ca la Tânrgul de Crăciun de la Viena. Activări, butaforie, o scenă outdoor, încălzitoare și vin fiert pentru toată lumea!

2. Premium, dar fun!

Ca tot în toți anii, dorința de a genera engagement între invitați și de a introduce elemente distractive și memorabile în mixul petrecerii de Crăciun este încă puternică. De aceea, completăm orice setup premium cu tematici, activări sau momente speciale care să aducă un twist evenimentului.Exsită multe tactici care ne ajută să susținem caracterul surprinzător al evenimentului, cea mai simplă fiind integrarea unei tematici inedite.

Iată 3 idei creative de tematică de XMAS party:

Las Vegas Winter Party  A Cool Gamble & Frosty Fun!

O temă clasică - reinterpretată

Oriunde am merge, vom transforma spațiul într-un cazino luxos din Las Vegas unde regăsim celebrele jocuri, dar și show-uri extravagante, ținute de seară și acel aer de eleganță pe care cu toții îl apreciem. O temă nemuritoare - reinterpretată!

Narnia Winter Wonderland Frosty Spells and Snow Much Fun!

Transformăm spațiul într-un winter wonderland

Sculpturi de gheață, hostesse îmbrăcate în spirite ale zăpezii, decor din alb strălucitor și activări...magice. Cam așa se descrie tărâmul din Narnia în care vom păși pentru petrecerea de final de an. O temă creativă și impresionantă din punct de vedere vizual.

Winter Indoor Festival: Frosty Fun for the Cozy-Goers!

Avem câte o activare pentru fiecare

Cui nu îi place un târg de Crăciun? Dar ce ai spune dacă ți-am propune să îl organizăm indoor, cu colțuri tematice, bar de vinuri fierte sofisticate și puțin spirit roșu și verde pentru amuzament? O temă care ne permite să reinventăm Crăciunul după bunul plac!

Organizarea petrecerii de Crăciun începe chiar acum! Fie că îți plan ideile propuse, sau dorești ceva diferit pentru colegii tăi, echipa Ecoxtrem de Corporate Events are expertiza necesară pentru a transforma orice eveniment intr-o seară magică.

XMAS Party Magic. Make it happen with just an email or a call!

Contactează-ne acum.

Organizarea evenimentului echipei tale poate începe chiar acum!

Mesajul dvs. a fost transmis cu succes!
Oops! Ceva nu a funcționat. Te rugăm să reîncerci.