Activitati "must have" pentru Toamnă

October 19, 2023

Organizarea de evenimente de echipă în sezonul toamnei poate aduce numeroase beneficii.

În primul rând, această perioadă marchează tranziția către finalul anului calendaristic, ceea ce creează o oportunitate excelentă pentru colegi să se reconecteze și să-și consolideze relațiile de echipă. Toamna aduce cu ea și o gamă bogată de activități tematice care pot stimula creativitatea și colaborarea dintre membrii echipei.

În plus, organizarea evenimentelor de echipă în acest sezon poate contribui la creșterea moralului și a motivației angajaților, în mijlocul rutinei de lucru și a vremii schimbătoare. Astfel, toamna devine un moment ideal pentru consolidarea spiritului de echipă și pentru întărirea legăturilor dintre colegi, contribuind astfel la succesul și bunăstarea organizației pe termen lung.

Iată 4 activiăți must-have pentru toamnă

Teambuilding Oktoberfest

Ateliere tematice, dovleci, lucru în echipă și distracție - acestea sunt ingredientele cheie ale unui Oktoberfest reusit. Chiar dacă nu suntem în Germania, putem împrumuta puțin din atmosfera energică a celebrului festival și putem completa cu o petrecere tematică sau un quiz.

Halloween Party

La birou sau seara, într-un club cu decor tematic! Chiar daca nu este o sărbătoare locală, vă propunem să ne amuzăm în echipă cu un concurs de costume, decorațiuni spooky și activări distractive.

Nu vor lipsi desigur fotografiile la Photobooth!

Ziua Bărbatului 2024

În fiecare an sărbătorim ziua femeii dar nu oferim aceeași atenție colegilor de sex masculin. Ce ar fi daca 2024 ar fi anul lor? O activitate fun de echipă, un spectacol dedicat sau o ieșire în oraș. Orice ai alege, noi te putem ajuta!

PS. Știai că avem în portofoliu organizații globale care sărbătoresc această zi încă din 2018?

Două zile în Noiembrie = două concepte

  • Celebrăm World Vegan Day cu un Street Food Festival f̵ă̵r̵ă̵ cu mai puțină carne și cu o groază de rețete vegan friendly!
  • Dacă nu suntem foodies,  mai degrabă sărbătorim World Television Day cu un program tematic precum Televiziunea (da, șoc! 🤪).

Team Express inspirat de destinații unice

La Ecoxtrem inspirația necesară pentru a crea un eveniment reușit vine adesea din brief-ul clientului, din brainstorming-uri productive și, uneori, chiar de la destinația de eveniment. 
Team Express este un blend de treasure hunt și Asia Express, oferind un mix perfect de logică, creativitate și strategie.
Este un program versatil care capătă o nouă formă în funcție de fiecare locație. Fie că suntem la o fermă de struți, la Durau, la Voroneț, la Govora sau chiar în Mamaia, participanții se vor distra copios.

Iată câteva destinații tematice pe care le putem îmbina perfect cu un concept dinamic precum Team Express.
 
  • ZagaZaga - Delta Siretului
  • Wolkendorf - Vulcan
  • Wonderland - Cluj
  • Complex Creanga - Targu Jiu
  • Alma Retreat - Lacu Sarat
  • Lux Garden - Azuga
  • La Domenii - Iași

Ai găsit activitatea potrivită pentru echipa ta? Hai să începem chiar acum organizarea!

Contactează-ne acum.

Organizarea evenimentului echipei tale poate începe chiar acum!

Mesajul dvs. a fost transmis cu succes!
Oops! Ceva nu a funcționat. Te rugăm să reîncerci.