Fabrica lui Mos Craciun 13

November 10, 2023

În fiecare an, în febra organizării petrecerilor și teambuilding-urilor de Crăciun, echipa Ecoxtrem găsește timp să organizeze campania noastră CSR de suflet.

Anul acesta, campania ajunge la ce-a de-a 13-a ediție. În fiecare ediție căutăm un ONG care să ne ajute și să colecteze scrisori pentru Moș Crăciun.

Scrisorile sunt apoi distribuite către toți cunoscuții noștri iar la final le facem copiilor o surpriză.

Anul acesta facem echipă nu cu unul, ci cu trei #ONG-uri care oferă programe de psiho-suport în secțiile din spitale. Este vorba despre oamenii frumosi de la Fundatia Inocenti - Romanian Children's Relief, Asociatia Little People Romania si Fundația pentru Copii Ronald McDonald.

Aceștia ne ajută ca în aceasta ediție să împlinim dorințele copiilor din 𝗜𝗻𝘀𝘁𝗶𝘁𝘂𝘁𝘂𝗹 𝗡𝗮𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗦𝗮̆𝗻𝗮̆𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗠𝗮𝗺𝗲𝗶 𝘀̦𝗶 𝗖𝗼𝗽𝗶𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶 „𝗔𝗹𝗲𝘀𝘀𝗮𝗻𝗱𝗿𝗲𝘀𝗰𝘂-𝗥𝘂𝘀𝗲𝘀𝗰𝘂”, 𝗦𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹𝘂𝗹 𝗖𝗹𝗶𝗻𝗶𝗰 𝗱𝗲 𝗨𝗿𝗴𝗲𝗻𝘁̦𝗮̆ 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗖𝗼𝗽𝗶𝗶 𝗚𝗿𝗶𝗴𝗼𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗲𝘅𝗮𝗻𝗱𝗿𝗲𝘀𝗰𝘂 , 𝗜𝗻𝘀𝘁𝗶𝘁𝘂𝘁𝘂𝗹 𝗢𝗻𝗰𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝗰 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀̦𝘁𝗶 𝘀̦𝗶 𝗦𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹𝘂𝗹 𝗖𝗹𝗶𝗻𝗶𝗰 𝗱𝗲 𝗨𝗿𝗴𝗲𝗻𝘁̦𝗮̆ 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗖𝗼𝗽𝗶𝗶 𝗠𝗮𝗿𝗶𝗲 𝗖𝘂𝗿𝗶𝗲.

Poti fi anul acesta Mos Craciun pentru un copil care isi petrece sarbatorile in sectiile de tratament sau in cele oncologice.

𝗖𝘂𝗺?

Spiridusii Ecoxtrem au adunat scrisorile copiilor si te invitam sa le citesti si sa afli mai multe despre campanie aici:

Contactează-ne acum.

Organizarea evenimentului echipei tale poate începe chiar acum!

Mesajul dvs. a fost transmis cu succes!
Oops! Ceva nu a funcționat. Te rugăm să reîncerci.