Partenerul nostru Qualians este o companie est – europeana de consultanta in learning & development, care ajuta organizatiile sa prospere in noua normalitate. Compania opereaza pe piata locala din 1999, initial sub numele de TMI, companie pe care continua sa o reprezinte si astazi.

Extinderea portofoliului de servicii, prin parteneriate cu companii de renume din diverse arii de practica, a determinat crearea companiei-umbrela Qualians, ca punct unic de contact pentru accesarea unor solutii de invatare si pregatire construite pe masura nevoilor si obiectivelor clientilor sai.

Partenerii Qualians sunt, pe de-o parte, companii internationale de nisa, cu o expertiza deosebita si cu solutii cu aplicabilitate dovedita – TMI, TACK, Prosci, TTI Insights, Silega, Lego Serious Play – si, pe de alta parte, experti romani cu o reputatie solida, cu rezultate remarcabile in domeniile lor de activitate.

TRAINING IN OFFICE

Pornind de la provocarile organizatiei dumneavoastra, implementam impreuna solutii eficiente, bazate pe concepte si abordari care si-au dovedit eficacitatea!

MAI MULT

OPEN COURSES

Sesiunile deschise abordeaza abilitatile cheie de dezvoltare in cadrul unei companii, astfel, participantii vor obtine mai multe perspective asupra subiectelor discutate.

MAI MULT

SPEAKERS

Fiindca motivatia este cheia succesului unei afaceri, iti punem la dispozitie o sursa perfecta de motivare a angajatorilor in cadrul evenimentelor companiei tale!

MAI MULT

TEAM COACHING

Pentru a ajunge la cel mai inalt nivel de performanta, team coaching-ul este metoda potrivita de invatare si dezvoltare a intregii echipe!

MAI MULT

CONSULTANTA PE CULTURA ORGANIZATIONALA

Viziune, comportamente, valori si experiente, toate acestea pot conduce organizatia la nivelul ei maxim de performanta!

MAI MULT