Treasure Hunt Digital

Programe competitive / Programe digitale
15+
1/2 zi
Dificultate
Outdoor

Conceptul de Treasure Hunt Digital aduce un suflu nou activitatilor de teambuilding cu ajutorul provocarilor tehnologizate intr-un mod inedit!

Frumusețea utilizării tehnologiei pentru evenimentele de teambuilding este ca fiecare activitate este complet unica. Evenimentul va fi  adaptat tipului de provocări pe care clientul doreste sa le includa, durata evenimentului, succesiunea in care trebuie indeplinite provocarile si orice alt factor pe care acestia il pot personaliza.

Aspectul tehnologic al acestuia ofera, de asemenea, un eveniment mult mai flexibil decat metodele originale de construire manuala a probelor. In timpul jocurilor, echipele primesc feedback in timp real, unde pot verifica modul in care scorurile lor se compara cu celelalte echipe, distragandu-le prin mesaje si trimitand clipuri distractive pentru a dezactiva ecranele lor.

Participantii vor fi impartiti in echipe si vor parcurge o serie de probe distractive si competitve. Aceata activitate inspira creativitatea intre echipele de joc intr-un eveniment care permite tuturor sa se implice si sa-si demonstreze abilitatile. De la intrebari cheie, pana la provocari in care trebuie sa caute un obiect ascuns cu un cod QR, echipele vor fi antrenate de modul inedit de a rezolva activitatile. Pe cat de eficient, pe atat de competitiv devine jocul cu ajutorul tabletelor si a probelor originale!

Treasure Hunt-ul Digital Moove permite participantilor sa-si puna in aplicare strategia, sa lucreze in echipa, sa intalneasca locuri neasteptate si ascunse sau sa consolideze identitatea companiei printr-o serie de jocuri interactive.

Are you ready to be part of this experience?

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati