Treasure Hunt Bran

Cati dintre noi cunosc istoria ascunsa a Branului si au cutreierat pe strazile sale, observand detaliile? Treasure Hunt-ul din Bran ne provoaca sa pasim, alaturi de echipa, in povestea locului si a castelului, folosind probleme logice si ghicitori complexe.

Satul Bran, astazi punct turistic de interes, are o istorie care dateaza din secolul al XIII-lea cand teutonii au pus bazele asezamantului. Ulterior a intrat sub stapanirea Monarhiei Habsburgice, revenind in posesia romanilor in timpul primului razboi mondial. Alte figuri proeminente care au pasit in Bran sunt Regina Maria si, conform legendei, insusi Dracula.

Pentru a descoperi legende si franturi de istorie participantii se vor organiza in sub grupe care vor cerceta Branul in cautarea unor raspunsuri care se afla pe cladiri, pe varfurile muntilor din zare, in interiorul castelului sau chiar in raul Poarta care strabate asezarea. Fiecare echipa va trebui sa gaseasca o strategie proprie pentru a duce la bun sfarsit, in timpul dat, cat mai multe misiuni.

O particularitate a acestei calatorii este ca multe din povestile locului sunt transpuse in vechiul limbaj iar participantii vor avea ocazia sa cunoasca renumitul castel prin prisma celor care au poposit intr-insul.  

La finalul calatoriei, vom discuta in plen care au fost cele mai bune strategii de joc, cum au fost alesi leaderii si cum pot fi depasite barierele aparute pe parcurs.

Birdge the passage of time with your team!


Treasure Hunt Bran - F4

Treasure Hunt Bran - F3

Treasure Hunt Bran - F2

Treasure Hunt Bran - F1

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: