Segway Treasure Hunt in Europa

Ecoxtrem va propune o provocare la nivel european! Pentru aceasta veti avea nevoie de multa energie, initiativa si buna dispozitie pentru a rezolva toate misiunile.

Echipele vor strabate strazile unui oras european faimos in cautarea indiciilor care ii vor ajuta sa isi duca la bun sfarsit sarcinile care le-au fost incredintate la inceputul programului.  Fiecare echipa va primi o harta, indicii si o lista personalizata de sarcini care ii vor ajuta sa descopere  Praga, Roma, Venetia sau Barcelona intr-un mod distractiv.

Inca de la inceput fiecare echipa isi va stabili ordinea in care va incerca sa-si indeplineasca sarcinile iar deplasarea va fi una inedita – pe Segway! In acest fel, participantii vor reusi sa acopere o distanta mai mare, descoperind mult mai multe informatii interesante. In plus, participantii vor trebui sa imortalizeze in fotografii indeplinirea sarcinilor. La final, indiciile bine interpretate ii vor conduce la comoara.

Misiunile propuse de catre trainerii Ecoxtrem sunt variate, de la fotografii, interactiune cu localnicii, la probe logice, coduri QR sau mini-probe artistice. In acest fel ne asiguram ca testam toate “abilitatile” participantilor si ca fiecare checkpoint va fi inedit.

Europe is always a good idea, let’s go!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: