Robot Battle

Robot Battle

Concept competitiv

+10
1/2 zi
2. Medie
Deltă
Lângă București
Mare
Munte
Urban

Descrierea conceptului

Cunoști acel sentiment de satisfacție când reușești să faci ceva despre care cu puțin timp în urmă nu cunoșteai nimic, sau nu credeai că ți se îndemână? Te-ai uitat vreodată cu fascniație cum sunt făcute lucrurile într-un domeniu de activitate total diferit de al tău?

Provoacă-ți echipa la o lecție hands on despre robotică, cu ajutorul căreia să descopere "magia" din spatele construcției de roboței. Cu ajutorul programului de team building Robot Battle, colegii tăi descoperă cum pot "însufleți" o jucărie care să îi ajute cu diferite funcții.

Echipele au ocazia să descopere cum pot programa roboței fără a fi nevoie de experiență de specialitate. Construind pe principii de logică și cu un strop de atenție și îndemânare, puteți deveni păpușari ai tehnologiei pentru o zi. Creațiile voastre se întrec în aptitudini și funcționalitate în competiția Robot Battle - roboțelul care îndeplinește cel mai bine toate taskurile este desemnat câștigător. Dar adevărații câștigători sunt toți participanții, care descoperă importanța colaborării inter-disciplinare și cross-funcționale. În plus, le stimulează gândirea inovatoare și abilitățile de rezolvare a problemelor.

First we build, then we battle!

Nr. participanți

+10

Durată

1/2 zi

Dificultate

2. Medie

Locație

Deltă

Lângă București

Mare

Munte

Urban

Mai multe detalii

Obiective

  • Valorificarea resurselor echipei
  • Conștientizarea importanței propriului rol în echipei
  • Stimularea creativității și a gândirii out of the box
  • Dezvoltarea aptitudinilor de problem-solving

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Forming
  • Norming
  • Performing

Limba

  • Română
  • Engleză

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Robot Battle

Provoacă-ți echipa la o lecție hands on despre robotică, cu ajutorul căreia să descopere magia din spatele construcției de roboței. Descoperă importanța colaborării inter-disciplinare și cross-funcționale.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Turbo Sprint

Pornește într-o experiență captivantă de team building cu Turbo Sprint, un concept ce combină creativitatea cu abilitățile mecanice, într-o cursă accelerată presărată cu momente palpitante și distractive.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Trekking

O zi de trekking îți ajută colegii să se concentreze mai bine și să reducă stresul. În plus, este un prilej minunat de a împărtăși experiențe și de a consolida relații, în contexte diferite de cele de la birou.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Scottish Challenge

Vrei să ai parte de un team building dinamic, inspirat din cultura unei comunități care știe cum să îmbine reziliența cu distracția Scottish Challenge este aici pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Inflatable Fun

Un program de teambuilding pentru conectare și discrație alături de colegi - bărci, saltele și alte gonflabile vă provoacă la competiții de distracție în apă și pe plajă.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Speologie

Descoperă fascinanta lume a speologiei! Speleologia nu este doar o activitate extrem de captivantă, ci și o oportunitate excelentă pentru un program de team building memorabil.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem