Quest of Time Sinaia

Ecoxtrem te provoaca sa privesti orasul Sinaia dintr-o noua perspectiva, cutreierand in cautare de comori stradutele incarcate de istorie ale locului ales drept resedinta regala de insusi Carol I.

Sinaia se afla pe malurile Prahovei si poarta denumirea manastirii ctitorite de Mihai Cantacuzino. In secolul al XIX-lea, familia regala a dispus contruirea complexului castelului Peles, iar orasul a devenit resedinta acesteia de vara.

In oras se afla nu mai putin de unsprezece monumente istorice de interes national, printre care se numara: cazinoul Sinaia, ansamblul garii, casa Nicolae Iorga si a compozitorului George Enescu si monumentul actorului Ion Iancu Brezeanu. Toate acestea sunt incluse intr-un treasure hunt care schimba perspectiva asupra statiunii montane.

Participantii vor fi impartiti in sub-echipe de lucru care vor porni din centrul localitatii in cautare de locuri pentru a indeplini o serie de obiective din mapa de concurs. Scopul fiecarei echipe este sa indeplineasca cat mai multe obiective in timpul dat, strategia pe care o adopta fiind cruciala. Dispunerea pe harta a punctelor de interes ii va determina cu siguranta sa porneasca in cautarea de comori cu un plan bine conturat si, pentru a complica sarcinile, unele probe vor fi deschise doar in anumite intervale.

La finalul timpului de lucru, echipele se vor reuni la punctul de start pentru ca trainerii Ecoxtrem sa evalueze performanta fiecareia si sa determine care sunt echipele castigatoare. De asemenea, vom discuta despre lucrul in echipa, strategii si gestionarea eficienta a resurselor umane si de timp in cadrul unui debrief.

Enter the quest to discover Sinaia!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: