Quest of Time Sibiu

Paseste pe strazile Hermannstadt-ului pentru a descoperi secretele capitalei culturale si ale nenumaratelor bresle care s-au dezvoltat aici – totul in cadrul unei vanatori contra-timp!

Pentru a te bucura din plin de frumusetile Sibiului, vei face parte dintr-o echipa de maxim 7 persoane care va primi un set de misiuni si al carei scop este sa descopere cat mai multe locuri si detalii interesante pentru a aduna cat mai multe puncte. Nu toate locurile sunt usor de gasit, astfel incat vanatorii de comori vor trebui sa descifreze impreuna enigme, ghicitori sau intelesuri figurate care ii pot duce pe o pista gresita si, cel mai important, sa conlucreze eficient pentru a-si atinge obiectivul.

Distractia nu se opreste aici, deoarece in cadrul circuitului echipele vor vizita cele mai importante obiective turistice si vor avea o serie de probe practice de indeplinit! Acestea vor implica o buna coordonare, rationamente logice, persuasiune sau iesirea din zona de confort.

Printre punctele de interes se afla bisericile centrale, muzeul Astra, Turnul Sfatului, vechea primarie, podul Mincinosilor, cea mai veche strada din Sibiu, turnurile breslelor, case cu arhitectura impresionanta care au apartinut diferitelor personalitati si multe altele. Desigur, nu veti sti niciodata daca acestea se afla cu adevarat in circuitul vostru pana la final.

La finalizarea timpului dat, echipele se vor reuni la un punct fix pentru a afla cine a adoptat cea mai eficienta strategie si poate purta mandru titlul de „vanator de comori”.

Enter the quest to discover Sibiu!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: