Quest for the Black Pearl

Pentru o clipa te afli in pielea unui pirat in cautarea comorii pierdute. Pentru a dovedi ca esti demn de aceasta ai de depasit o serie de obstacole, alaturi de camarazi. Esti gata de o provocare piratereasca de proportii?

Un pirat veritabil cutreiera marile in descoperirea comorilor pierdute, isi trage puterea din motivatia echipei sale, nu se da in laturi in fata provocarilor si sarbatoreste autentic orice reusita! Un astfel de pirat vei fi la randul tau pentru o zi deoarece pornim in cautarea Perlei Negre, corabie plina de comori pierduta acum ceva timp pe mare.

Pentru a descoperi locatia acesteia, banda ta de pirati trebuie sa treaca printr-o serie de incercari variate. Imbinam asadar elemente precum vanatoarea de comori, logica spatiala, constructia, sincronul echipei si inotul cu motivatie reciproca si energia pentru a vedea daca aveti atuurile necesare pentru a primi indicii catre locatia comorii.

Daca ati dovedit ca sunteti pirati veritabili, comoara este a voastra! Iar bonus, va putem accesoriza cu palarie de pirat, petec pentru ochi si, in cazuri speciale, cu un carlig sau un picior de lemn. Dupa aflarea comorii se cade sa petrecem pana in zori cu voia buna caracteristica unui pirat!

Yo ho ho and a bottle of „fun”!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: