Out of your comfort zone

Programe de cooperare
15+
1 zi
Dificultate
Indoor / Outdoor

Out of your comfort zone pleaca de la premiza ca fiecare dintre noi este diferit si privim lucrurile din unghiuri diferite pentru ca realitatea exterioara este perceputa cu ajutorul simturilor si apoi decodificata si interpretata in interiorul nostru, iar apoi actionam si ne comportam in consecinta.

Prin acest program va provocam sa fiti creativi, sa va fololiti imaginatia, sa va eliberati de orice piedica mentala si sa va exprimati in toate modurile: limbaj verbal si non-verbal, muzica, dans, desen, capacitatea de recunoastere si asociere a emotiilor, etc.

Programul acestui concept va incepe cu un scurt training interactiv care se axeaza pe modurile principale si diferite prin care fiecare dintre noi percepe si interpreteaza realitatea.

Ulterior fiecare participant va completa un chestionar scurt si va afla ce sistem primar il reprezinta (vizual, auditiv, kinestezic etc) si dupa o scurta introducere vor cunoaste care sunt particularitatile pentru fiecare sistem in parte.

In continuare, participantii vor lua parte la o serie de workshop-uri interactive bazate pe simturile testate, iar la finalul acestora vom analiza activitatea in cadrul unui scurt debrief.

Accept the challenge and get out of your comfort zone!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati