Linia de productie

Programe de constructii
20+
1/2 zi
Dificultate
Indoor

Ecoxtrem va invita sa construiti cea mai tare zi de teambuilding cu ajutorul unei linii proprii de productie!

Participantii vor fi impartiti in echipe, fiecare avand sarcina de a construi o parte din macheta liniei de productie, utilizand resursele puse la dispozitie de catre trainerii Ecoxtrem. Echipele vor lucra independent si vor comunica doar prin intermediul liderilor in cadrul unui numar limitat de intalniri.

Pentru acest tip de activitate, modului de abordare al strategiei, a prioritizarii si fixarii informatiilor sunt cele mai importante pentru a demara linia de productie intr-un mod eficient. Timpul de lucru este limitat, de aceea fiecare team-leader trebuie sa se asigure ca are datele necesare pentru a-si ghida echipa de lucru intr-un mod corespunzator.

Fiecare parte a liniei de productie va avea desemnata o anumita tematica, iar echipele vor trebui sa tina cont atat de particularitatile segmentului, cat si de unitatea intregii machete. Obiectivul este ca la finalul timpului de lucru, prin unirea tuturor partilor, echipele sa construiasca o linie de productie cu o capacitate sporita, cu o linie unitara de arhitectura.

Be the architect of your own production!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati