imagiNATION

Programe competitive
20+
1/2 zi
Dificultate
Indoor

Problemele societatii si ale activitatilor cotidiene ajung uneori sa ne afecteze mai mult decat ne-am dori. De aceea, va propunem un exercitiu constructiv de imaginatie, in care sa deveniti adevarati vizionari si sa creati, pentru o zi, o tara imaginara, cu o identitate specifica si o cultura aparte. Nu exista nici un fel de reguli sau constrangeri, totul tine de viziunea voastra de echipa si de inventivitatea depusa in aceasta activitate.

ImagiNATION va stimula creativitatea si spiritul de echipa in randul participantilor, devenind o ocazie excelenta pentru ca acestia sa isi creeze o viziune comuna si sa gandeasca impreuna modalitati inedite, atractive pentru a descrie identitatea noii lor “natiuni”.

Fiecare echipa va avea la dispozitie un set de materiale pe care le pot folosi in definirea si reprezentarea tarii imaginare la care s-au gandit. Scopul workshop-ului este crearea unui stand turistic reprezentativ; iar participantii pot expune si crea diverse obiecte “traditionale” sau pot regiza diverse momente artistice, exersandu-si spiritul creativ.

La finalul programului, debriefing-ul se poate axa pe importanta muncii in echipa, contributia individuala la succesul unui proiect de grup, comunicarea eficienta intre membrii echipei, dar si incurajarea spiritului inovativ.

Let your team light up its ImagiNATION!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati