Adventure Treasure Hunt

Adventure Treasure Hunt stimuleaza gandirea analitica si creativa deopotriva, testeaza unitatea echipei si implica adaptabilitate la schimbari, realizarea unei strategii cat si o comunicare eficienta. Voia buna si socializarea sunt “efecte secundare” pe care nu le putem preveni.

Impartiti in echipe, participantii vor trebui sa parcurga zona de desfasurare a activitatilor pentru gasirea si rezolvarea indiciilor cu ajutorul carora vor descoperi comoara ascunsa. Acest program este un treasure hunt cu o structura complexa  deoarece misiunile din care este compusa presupun atat logica cat si curaj.

Participantii vor fi nevoiti sa construiasca o stategie eficienta pentru a rezolva in timp misiunile pe parcursul zilei, iar in acelasi timp vor avea parte de o serie de activitati de aventura care le vor da energie si motivatie pentru restul probelor.

Acesta este programul potrivit pentru orice echipa, jocurile si activitatile dinamince se imbina perfect cu obiectivele propuse de dezvoltare si testare a participantilor.

And so… the adventure begins!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: