Programe de cooperare

Filtru programe

Foloseste filtrele de mai jos pentru a alege ce se potriveste echipei tale
Tematica:
Tip:
Locația:
Potrivit pentru:
Vezi filtre ↑

Out of your comfort zone

De cate ori ai transmis un mesaj pe care receptorul l-a perceput diferit? Cat crezi ca este de important sa poti empatiza cu colegii tai care par sa aiba o alta viziune asupra lucrurilor decat o ai tu?

Segway Treasure Hunt in Europa

Ecoxtrem va propune o provocare la nivel european! Pentru aceasta veti avea nevoie de multa energie, initiativa si buna dispozitie pentru a rezolva toate misiunile.

Drumming Session

Energia si ritmul tobelor va energiza intreaga echipa! Haide sa dam frau liber imaginatiei si a talentelor ascunse cu ajutorul unei activitati distractive, dar si atractive!

OktoberFest

De ce OktoberFest? Pentru ca alegem probele out of the box si construim un mediu distractiv, potrivit pentru a iesi din zona de confort si pentru a da un boost de energie echipei tale!

Coffee Time

Fie ca iubiti cafeaua si aroma ei sau doar va doriti sa incercati ceva diferit, Coffee Time va surpinde cu o noua aroma pe care o aduce evenimentului de teambuilding!

Leaders Bootcamp

Leadership-ul este unul din elementele fundamentale ale unei echipe functionale. Nu o spunem noi, ci numeroasele exemple de succes de la nivel global. Iar prin Leaders Boot Camp noi am creat conceptul perfect pentru a antrena liderii!

Quest of Time Sinaia

Te gandesti ce activitati de teambuilding poti face intr-o statiune precum Sinaia?! Ai fi uimit cat de multe indicii se ascund in acest treasure hunt construit de echipa Ecoxtrem. Suntem siguri ca echipa ta le va descoperi pe toate!

Quest of Time Sibiu

Paseste pe strazile Hermannstadt-ului pentru a descoperi secretele capitalei culturale si ale nenumaratelor bresle care s-au dezvoltat aici – totul in cadrul unei vanatori contra-timp!

Treasure Hunt Muzeul Satului

Imbina lucrul in echipa cu o experienta educativa in care vei descoperi elemente etnografice si mestesuguri traditionale intr-o vanatoare de comori in Muzeul National Dimitrie Gusti.

Race to Everest

Traieste adrenalina unei ascensiuni pe unul din cele mai cunoscute varfuri, evalueaza necesarul de resurse, colaboareaza cu celelate echipe de expeditie si participa impreuna cu colegii la probe cu specific montan contra cronometru.

Descopera Bucurestiul

Afla ce secrete sunt ascunse in Micul Paris, testeaza-ti abilitatea de a descifra enigme sau sparge coduri si traieste, alaturi de echipa, o experienta energizanta. Discover teamwork in Bucharest!

Treasure Hunt Bran

Cati dintre noi cunosc istoria ascunsa a Branului si au cutreierat pe strazile sale, observand detaliile? Treasure Hunt-ul din Bran ne provoaca sa pasim, alaturi de echipa, in povestea locului si a castelului, folosind probleme logice si ghicitori complexe.

Treasure Hunt Brasov

Cati dintre noi nu au vizitat macar o data Brasovul? In acest treasure hunt aveti ocazia sa descoperiti orasul intr-o noua lumina si sa identificati moduri de a lucra eficient in echipa. Can your team discover the treasure?

Treasure Hunt Balcic

Descopera misterele frumosului Balcic, oras cu istorie datand din vremurile antice. Ofera echipei tale ocazia de a cunoaste noi locuri si de a demonstra ca sunt o echipa performanta in orice cadru. Enter the quest for Queen Mary’s heart!

Gold Rush

Gold Rush este simularea care transpune echipele intr-un scenariu atipic si care, prin suprizele de la tot pasul, testeaza abilitatea echipelor de a se concentra asupra obiectivului setat la inceputul expeditiei.

Chocolate Factory

Scopul fiecarei echipe este de a realiza intregul proces de creare, marketizare si vanzare a unui produs, folosind kit-ul de materiale si bugetul fix alocat si skill-urile participantilor.

A journey back in time

Va provocam sa plecati intr-o calatorie inapoi in timpuri si sa descoperiti una dintre cele mai frumoase zone ale Romaniei: Transilvania si, mai specific, Sibiul. Aflati tainele acestuia!