Programe de constructii

Filtru programe

Foloseste filtrele de mai jos pentru a alege ce se potriveste echipei tale
Tematica:
Tip:
Locația:
Potrivit pentru:
Vezi filtre ↑

Orasul Viitorului

Va provocam imaginatia si creativitatea pentru a realiza macheta propriul oras al viitorului! Creativitatea si comunicarea vor fi punctele forte ale acestei activitati!

Roller Coaster Bowling

Sunteti in cautarea unei activitati practice care sa stimuleze creativitatea si comunicarea in cadrul echipei? Va provocam sa construiti cel mai tare Roller Coaster!

Linia de productie

Cauti o activitate care sa stimuleze creativitatea, comunicarea si formarea unei strategii eficiente? Linia de productie poate fi una dintre cele mai bune idei de teambuilding!

Wacky Races

Curaj si indemanare, adrenalina si limite de deposit- acestea sunt abilitatile de care trebuie sa dati dovada in cea mai antrenanta cursa, Wacky Races! Fie ca cei mai buni sa castige!

The Connection

Intr-o echipa, suntem interconectati! Rolul fiecaruia este a pune pe primul plan obiectivele intregii echipe. Facem asta impreuna in programul Connection in care construim un pod de legatura cu toti membrii echipei!

Happy Bike Build

Teambuilding-ul vostru poate aduce un impact favorabil atat asupra echipei voastre, cat si asupra unor copii defavorizati prin programul Happy Bike Build. Construim impreuna o serie de biciclete si le oferim cadou!

The Puppeteers

Acest program recreeaza atmosfera ingenioasa a anilor copilariei, oferindu-va sansa de a construi si personaliza papusi gigant, adaptate tematicii alese.

Domino

Lucrul in echipa si coordonarea sunt baza unui sistem de reactie in lant. Construind un ”domino” de mari dimensiuni din diferite piese, echipele vor realiza rapid ca fara a colabora nu vor reusi sa transfere impulsul.

Ice sculpture

Ti-am pregatit o noua provocare! Te inarmam cu dalti, iti facem cunostinta cu sculptori profesionisti, alocam echipei tale o tematica si te lasam sa fii creativ. Sculpteaza gheata in cel mai inedit mod!

Orasul

Cauti o activitate de echipa care sa simuleze procesul de comunicare dintr-o organizatie – cu bariere de perceptie si resurse limitate de timp? Orasul este alegerea potrivita pentru tine!

Office Tale

Cultura organizationala intra in lumina reflectoarelor si e pusa in valoare dintr-o perspectiva inedita, in cadrul unui program structurat in jurul creativitatii si a lucrului in echipa.

The Race

Un obiectiv comun al echipei, resurse materiale si de timp limitate, customizare a produsului finit,  diviziunea sarcinilor pentru a finaliza un proiect inedit  – acestea sunt ingredientele de baza ale The Race.