Programe CSR

Filtru programe

Foloseste filtrele de mai jos pentru a alege ce se potriveste echipei tale
Tematica:
Tip:
Locația:
Potrivit pentru:
Vezi filtre ↑

Impaduriri

Conceptul perfect pentru a demonstra nivelul de implicare al companiei in activitatile de responsabilitate sociala si pentru a determina echipa sa actioneze responsabil!

Fabrica de tamplarie

Cum poti aduce un impact pozitiv in cadrul societatii, dar si in cadrul echipei tale? Alege un program de teambuilding de tip CSR si implica-te in atingerea unui obiectiv comun!

The Kindergarten Project

Programul de teambuilding ce ofera companiilor oportunitatea de a schimba destine, de a se pozitiona ca o organizatie ce contribuie la dezvoltarea societatii in care activeaza si de a demonstra care sunt abilitatile ce ii caracterizeaza.

Marele Circ

Ecoxtrem va invita sa creati si sa luati parte la un spectacol inedit! Impreuna vom pune in scena un mare spectacol in aplauzele copiilor de la un centru de plasament, traind bucuria pregatirii unei reprezentatii de circ, dar si emotiile de pe scena.

Ecologizare

De la o simpla activitate de ecologizare transformam ziua intr-o actiune responsablla in care compania ta va fi mandra sa se implice! Programul de ecologizare este pregatit pentru voi!

Dog Town

Oportunitatea perfecta pentru fiecare echipa ce isi doreste sa schimbe destine cu ajutorul unei activitati pline de creativitate! Este randul vostru sa va implicati si sa demonstrati cum poate echipa sa lucreze impreuna!

Hunt for the Bike

Iti doresti o activitate care sa aduca atat un impact la nivel individual, cat si in cadrul societatii? Pregatiti-va sa construiti si sa personalizati biciclete, iar astfel puteti readuce zambetul pe buze unor copii dornici de joaca!

Fabrica de Jucarii

Ce poate fi mai frumos decat bucuria sclipind in ochii copiilor? Printr-un cadrul optim de dezvoltare a creativitatii si colaborare pentru sustinerea unei cauze comune, aveti ocazia de a aduce un zambet larg pe chipul a zeci de copii.

Fashion Show

Credeai ca e prea tarziu sa devii designer? Noi iti dam sansa sa intri in acest rol pentru o zi. Cu materiale reciclate, sustinerea trainerilor, multa creativitate si un final caritabil, creatiile tale vor prinde viata si vor avea un scop bine definit.

Flash Mob

Aveti o cauza de sustinut sau un mesaj de transmis? Responsabilitate sociala, creativitate, o echipa unita si dedicata, acestea sunt elementele de baza ale unui flash mob reusit.

Padurea Copiilor

Stiai ca pentru a compensa pierderea de copaci ar trebui sa plantam 130 de milioane de hectare? Echipa ta are ocazia sa se alature noua si celor de la ViitorPlus in demersul de reintinerire a planetei!

RE-PAPER

Cand a fost ultima oara cand te-ai ridicat de la laptop, ai luat o bucata de hartie si te-ai lasat purtat de creativitate? Ecoxtrem si ViitorPlus te sustin sa iti descoperi un nou talent in cadrul unei actiuni CSR.

TEXStyling

Iti oferim ocazia sa transformi, alaturi de echipa, simple sacose de panza in accesorii vestimentare deosebite in cadrul unui eveniment CSR. Vei fi propriul tau designer iar materialul de lucru va fi unul bio!

REGENESIS

Cu totii ne dorim un mediu mai curat si sa ne bucuram in acelasi timp de beneficiile vietii moderne. Alatura-te cauzei intr-o activitate inedita si educativa de echipa in care veti construi colectoare solare.