Programe creative

Filtru programe

Foloseste filtrele de mai jos pentru a alege ce se potriveste echipei tale
Tematica:
Tip:
Locația:
Potrivit pentru:
Vezi filtre ↑

Dance your body

Hai sa ne distram in pasi de dans si sa profitam de o activitate cu totul noua! Oportunitatea perfecta pentru a testa creativitatea si expresivitatea, iar talentele ascunse vor fi scoase la iveala!

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Inconjurul lumii intr-o singura zi

Ti-ai gandit vreodata cate culturi poti intalni intr-o singura zi? Cu ajutorul acestui concept vei avea ocazia sa cunosti cateva perspective asupra ceea ce inseamna o cultura diferita.

Funny T-shirt

Dupa o zi plina de activitati ne propunem sa continuam distractia cu ajutorul unei petreceri tematice! Testeaza-ti creativitatea si creeaza cel mai amuzant mesaj!

Haka Challenge

Echipa ta are nevoie sa se exprime intr-un mod inedit?! Ofera-i aceasta ocazie prin programul de teambuilding Haka Challenge in care isi creeaza singuri propriul dans, cantec, urale – toate cu maxima expresivitate!

Team Origamic

Beneficiile practicarii artei origami sunt incontestabile – de la coordonare, relaxare, atentie la creativitate si stimularea functiilor cognitive. Aducem azi aceste beneficii in cadrul echipei tale – intr-un mod creativ.

Lights Of The Future

Te provocam sa reprezinti trecutul, prezentul si viitorul companiei cu ajutorul unui material inedit: lumina! Imbina creativitatea cu lucrul in echipa intr-un execitiu valoros legat de cultura organizationala.

Picture IT!

Va invitam sa va eliberati imaginatia si sa construim impreuna o frumoasa poveste din imagini. Picture it este o experienta creativa, personalizata, care va incuraja atitudinea proactiva in echipa si o va omogeniza prin sarcina relaxanta de a compune o poveste sugestiva nu doar prin cuvintele alese, ci si prin imaginile folosite.

Product Redesign

Un mod bun de a stimula creativitatea unei echipe este de a o provoca sa gandeasca o repozitionare a unui produs. Sarcina devine din ce in ce mai interesanta cand publicul tinta este unul nisat si pretentios. A team idea is a winning idea!

Car Redesign

Priveste design-ul unei masini ca pe o provocare de a gandi creativ si reimagina toate partile acesteia in functie de un public tinta. Acum ai ocazia sa creezi o noua masina impreuna cu echipa ta.

Brand Book

Suntem alaturi de tine in incercarea de a surprinde esenta brand-ului companiei, permitand fiecarui angajat sa se exprime liber si aducand in atentie elementele organizationale cu care acesta se identifica.

Televiziunea

Participantii vor fi impartiti in echipe, fiecare reprezentand o echipa de platou care se va confrunta cu provocarile realizarii unei emisiuni de televiziune. La final, emisiunile vor fi transmise in direct!

Stage Masters

Momentul mult asteptat a sosit! Lumea e o scena, iar scena e a ta! Foloseste-ti creativitatea si ia cele mai calculate decizii, pentru a te putea face remarcat si a deveni un maestru al scenei.

The Theater Company

Teatrul e mai aproape decat ai crede! Trairi intense, emotii invinse, valorificarea talentului artistic, curaj, coordonare si multa creativitate. In spatele cortinei, o echipa unita!

The History of Dance

Istoria se rescrie! Mai exact, istoria dansului! Va propunem o metoda inedita de consolidare a echipei prin exprimarea expresivitatii artistice. Relaxare, creativitate si o dinamica pe ritm de dans!

THE RHYTHM OF YOUR TEAM

Simte ritmul si energia sunetelor, devenind deopotriva creatorul si vocea mesajului transmis impreuna cu echipa ta! Cu indrumarea specialistilor, ia parte la o experienta memorabila.

Movie Makers

Fii actor pentru o zi! Pune-ti creativitatea la incercare si creeaza impreuna cu echipa ta un film care sa scoata in evidenta abilitatile voastre!

Cooking Contest

Participantii se vor intrece in cadrul unui concurs de gatit, „asezonat” cu multa voie buna si creativitate. La aceasta se va adauga un concurs de realizat cocktail-uri alese din diverse zone ale lumii .

See the bigger picture

Ce poate iesi din mainile unei echipe care isi pune la comun creativitatea? Un tablou urias, realizat din unirea mai multor parti, un produs care va incorpora atitudini diferite, culori si abordari diverse.

Ad Makers

Care sunt provocarile cu care se confrunta o agentie de publicitate? Cum lucreaza o echipa de creatie si cum alege the winning idea? De ce e nevoie pentru a livra un produs de succes in timp record?