Programe creative

Orasul Viitorului

Va provocam imaginatia si creativitatea pentru a realiza macheta propriul oras al viitorului! Creativitatea si comunicarea vor fi punctele forte ale acestei activitati!

Roller Coaster Bowling

Sunteti in cautarea unei activitati practice care sa stimuleze creativitatea si comunicarea in cadrul echipei? Va provocam sa construiti cel mai tare Roller Coaster!

Inconjurul lumii intr-o singura zi

Ti-ai gandit vreodata cate culturi poti intalni intr-o singura zi? Cu ajutorul acestui concept vei avea ocazia sa cunosti cateva perspective asupra ceea ce inseamna o cultura diferita.

Funny T-shirt

Dupa o zi plina de activitati ne propunem sa continuam distractia cu ajutorul unei petreceri tematice! Testeaza-ti creativitatea si creeaza cel mai amuzant mesaj!

Linia de productie

Cauti o activitate care sa stimuleze creativitatea, comunicarea si formarea unei strategii eficiente? Linia de productie poate fi una dintre cele mai bune idei de teambuilding!

Haka Challenge

Echipa ta are nevoie sa se exprime intr-un mod inedit?! Ofera-i aceasta ocazie prin programul de teambuilding Haka Challenge in care isi creeaza singuri propriul dans, cantec, urale – toate cu maxima expresivitate!

Team Origamic

Beneficiile practicarii artei origami sunt incontestabile – de la coordonare, relaxare, atentie la creativitate si stimularea functiilor cognitive. Aducem azi aceste beneficii in cadrul echipei tale – intr-un mod creativ.

Lights Of The Future

Te provocam sa reprezinti trecutul, prezentul si viitorul companiei cu ajutorul unui material inedit: lumina! Imbina creativitatea cu lucrul in echipa intr-un execitiu valoros legat de cultura organizationala.

imagiNATION

Problemele societatii si ale activitatilor cotidiene ajung uneori sa ne afecteze mai mult decat ne-am dori. Hai sa facem un exercitiu constructiv de imaginatie, in care sa deveniti adevarati vizionari si sa creati, pentru o zi, o tara imaginara, cu o identitate specifica si o cultura aparte.

The Puppeteers

Acest program recreeaza atmosfera ingenioasa a anilor copilariei, oferindu-va sansa de a construi si personaliza papusi gigant, adaptate tematicii alese.

Picture IT!

Va invitam sa va eliberati imaginatia si sa construim impreuna o frumoasa poveste din imagini. Picture it este o experienta creativa, personalizata, care va incuraja atitudinea proactiva in echipa si o va omogeniza prin sarcina relaxanta de a compune o poveste sugestiva nu doar prin cuvintele alese, ci si prin imaginile folosite.

Treasure Hunt Muzeul Satului

Imbina lucrul in echipa cu o experienta educativa in care vei descoperi elemente etnografice si mestesuguri traditionale intr-o vanatoare de comori in Muzeul National Dimitrie Gusti.

Escape Room

Vrei sa simti adrenalina unui escape room in cadrul teambuilding-ului? Daca raspunsul e da, Ecoxtrem te ajuta sa traiesti experienta unica a evadarii in orice loc doresti, testand in acelasi timp fortele echipei.

Domino

Lucrul in echipa si coordonarea sunt baza unui sistem de reactie in lant. Construind un ”domino” de mari dimensiuni din diferite piese, echipele vor realiza rapid ca fara a colabora nu vor reusi sa transfere impulsul.

Ice sculpture

Ti-am pregatit o noua provocare! Te inarmam cu dalti, iti facem cunostinta cu sculptori profesionisti, alocam echipei tale o tematica si te lasam sa fii creativ. Sculpteaza gheata in cel mai inedit mod!

Product Redesign

Un mod bun de a stimula creativitatea unei echipe este de a o provoca sa gandeasca o repozitionare a unui produs. Sarcina devine din ce in ce mai interesanta cand publicul tinta este unul nisat si pretentios. A team idea is a winning idea!

Cocktail Challenge

Creativitatea, voia buna a echipei si ineditul vor fi elementele centrale ale activitatii Cocktail Challenge. Te provocam sa intri in pielea unui barman iscusit in cadrul acestui atelier. Enter the bartending team!

Photo hunting Delta

Delta Dunarii este locul ideal pentru o plimbare alaturi de colegi in cadrul unui concurs foto unde vei descoperi frumusetea locului, fauna si flora, localnicii si mestesugurile specifice zonei. Are you ready to „photohunt”?

Car Redesign

Priveste design-ul unei masini ca pe o provocare de a gandi creativ si reimagina toate partile acesteia in functie de un public tinta. Acum ai ocazia sa creezi o noua masina impreuna cu echipa ta.

Brand Book

Suntem alaturi de tine in incercarea de a surprinde esenta brand-ului companiei, permitand fiecarui angajat sa se exprime liber si aducand in atentie elementele organizationale cu care acesta se identifica.

One Shot

O singura incercare! O singura sansa de a reusi! Presiunea poate fi mare, insa nu si daca stim sa ne folosim eficient resursele si daca ne cunoastem foarte bine atuurile coechipierilor nostri.

Fabrica de Jucarii

Ce poate fi mai frumos decat bucuria sclipind in ochii copiilor? Printr-un cadrul optim de dezvoltare a creativitatii si colaborare pentru sustinerea unei cauze comune, aveti ocazia de a aduce un zambet larg pe chipul a zeci de copii.

Orasul

Cauti o activitate de echipa care sa simuleze procesul de comunicare dintr-o organizatie – cu bariere de perceptie si resurse limitate de timp? Orasul este alegerea potrivita pentru tine!

Televiziunea

Participantii vor fi impartiti in echipe, fiecare reprezentand o echipa de platou care se va confrunta cu provocarile realizarii unei emisiuni de televiziune. La final, emisiunile vor fi transmise in direct!

Stage Masters

Momentul mult asteptat a sosit! Lumea e o scena, iar scena e a ta! Foloseste-ti creativitatea si ia cele mai calculate decizii, pentru a te putea face remarcat si a deveni un maestru al scenei.

Fashion Show

Credeai ca e prea tarziu sa devii designer? Noi iti dam sansa sa intri in acest rol pentru o zi. Cu materiale reciclate, sustinerea trainerilor, multa creativitate si un final caritabil, creatiile tale vor prinde viata si vor avea un scop bine definit.

The Theater Company

Teatrul e mai aproape decat ai crede! Trairi intense, emotii invinse, valorificarea talentului artistic, curaj, coordonare si multa creativitate. In spatele cortinei, o echipa unita!

The History of Dance

Istoria se rescrie! Mai exact, istoria dansului! Va propunem o metoda inedita de consolidare a echipei prin exprimarea expresivitatii artistice. Relaxare, creativitate si o dinamica pe ritm de dans!

THE RHYTHM OF YOUR TEAM

Simte ritmul si energia sunetelor, devenind deopotriva creatorul si vocea mesajului transmis impreuna cu echipa ta! Cu indrumarea specialistilor, ia parte la o experienta memorabila.

Flash Mob

Aveti o cauza de sustinut sau un mesaj de transmis? Responsabilitate sociala, creativitate, o echipa unita si dedicata, acestea sunt elementele de baza ale unui flash mob reusit.

Traista cu merinde

O serie de indicii si provocari, care va vor purta prin lumea satului ardelenesc si va vor testa abilitatile de comunicare, lucrul in echipa si… talentul culinar. Rezultatul va fi, garantat, unul savuros!

Movie Makers

Fii actor pentru o zi! Pune-ti creativitatea la incercare si creeaza impreuna cu echipa ta un film care sa scoata in evidenta abilitatile voastre!

Cooking Contest

Participantii se vor intrece in cadrul unui concurs de gatit, „asezonat” cu multa voie buna si creativitate. La aceasta se va adauga un concurs de realizat cocktail-uri alese din diverse zone ale lumii .

See the bigger picture

Ce poate iesi din mainile unei echipe care isi pune la comun creativitatea? Un tablou urias, realizat din unirea mai multor parti, un produs care va incorpora atitudini diferite, culori si abordari diverse.

Chocolate Factory

Scopul fiecarei echipe este de a realiza intregul proces de creare, marketizare si vanzare a unui produs, folosind kit-ul de materiale si bugetul fix alocat si skill-urile participantilor.

Ad Makers

Care sunt provocarile cu care se confrunta o agentie de publicitate? Cum lucreaza o echipa de creatie si cum alege the winning idea? De ce e nevoie pentru a livra un produs de succes in timp record?

Office Tale

Cultura organizationala intra in lumina reflectoarelor si e pusa in valoare dintr-o perspectiva inedita, in cadrul unui program structurat in jurul creativitatii si a lucrului in echipa.

Challenge your Senses

De cate ori ai transmis un mesaj pe care receptorul l-a perceput diferit? Cand a fost ultima data cand limbajul corpului tau nu a coincis cu cel oral? Afla cum percepe echipa ta lucrurile intr-un mod inedit.