Events

Divizia Events face parte din grupul Ecoxtrem – agentie de organizari de evenimente corporate cu o traditie de 9 ani pe piata din Romania. Aceasta este responsabila pentru crearea si implementarea tuturor evenimentelor non-teambuilding ale clientilor Ecoxtrem.

Consultantii Events recunosc si promoveaza importanta unor evenimente punctuale si de impact care sa: sustina elemente de cultura organizationala si apartenenta angajatilor la brand-ul companiei, care sa asiste departamentele de Marketing in promovarea serviciior/produselor prin evenimente unice sau care sa permita echipei sa sarbatoreasca intr-un cadru informal.

Experienta companiei in teambuilding ne ajuta sa transformam un eveniment clasic intr-un moment unic unde fiecare gaseste o activitate pe placul sau si sa gestionam grupuri mari cu usurinta.

Palmaresul diviziei Events include evenimente de 1000 de persoane, zeci de petreceri anuale, conferinte impletite cu entertainment sau momente out-of-the-box pentru invitati VIP.

Te invitam sa plantezi o idee de eveniment iar noi vom fi alaturi de tine pentru a o ajuta sa creasca intr-un happening de neuitat.

 

Company Day

Ai decis ca este momentul sa incununezi efortul echipei sau sa celebrezi un moment special din viata companiei intr-un eveniment de o zi? Company Day e solutia perfecta! [mai mult]

Corporate Events

Activari inedite, evenimente unice de networking sau pentru presa, cele mai neobisnuite activitati pentru clienti sau parteneri VIP. Toate acestea in sectiunea Corporate Events. [mai mult]

Corporate Party

Tematici wow, entertainment variat, gestiunea logisticii, momente in care fiecare se poate implica si sarbatori eforturile din timpul anului. Toate pot avea loc in cadrul petrecerii tale! [mai mult]