Ecoxtrem Travel este o agentie de turism specializata in organizarea evenimentelor de tip corporate, asigurand toata logistica necesara. Dovada ne stau cei 6 ani de experienta ca agentie touroperatoare si cele peste 200 de evenimente organizate anual in tara si strainatate. Creata pentru a aduce unitate intregului pachet de proiecte oferite de compania Ecoxtrem, agentia de turism va asigura cazarea in locurile cele mai potrivite.

Credem ca reusita unui eveniment depinde de o organizare realizata cu profesionalism. Prin intermediul Ecoxtrem Travel, fie ca e vorba de teambuilding, de conferinte, seminarii sau calatorii in scop de afaceri, toate detaliile desfasurarii evenimentului sunt stabilite in cel mai eficient mod posibil.

BUSINESS TRAVEL

Calatoriile in scop de afaceri sunt organizate atent, potrivit cu bugetele si politicile dezvoltate de fiecare companie in parte.

Oferim servicii corporate, adaptate tuturor nevoilor clientilor nostri, astfel incat calatoria dumneavoastra sa fie un succes deplin.

Fie ca este vorba de teambuilding, intalniri in scop de afaceri sau calatorii in interes de serviciu, consultantii Ecoxtrem va vor oferi solutiile cele mai potrivite in materie de Business Travel. Atentia la detalii, flexibilitatea in abordarea clientului, profesionalismul si experienta in domeniu, sunt cateva dintre aspectele dupa care ne ghidam in conturarea ofertelor propuse.

CONFERENCES

Ecoxtrem Travel se va ocupa de toata partea logistica si de experienta participantilor pe toata durata evenimentului tau!

Fie ca vorbim despre evenimente interne sau externe, conferintele anuale sau intalniri generale, acestea trebuie organizate la cel mai mic detaliu. Ne vom ocupa de toate componentele cheie ale evenimentului: locatie, cazare, bufet sau transport, toate vor fi pe lista noastra de responsabilitati!

INCENTIVES

Exista intotdeauna solutii simple, creative si de impact prin care le poti multumi angajatilor tai. Rasplateste-le munca si devotamentul si ofera-le un moment de relaxare. Ecoxtrem s-a gandit cum sa le pregateasca un weekend special. Fie ca preferi Traditional, Family, Adventure sau VIP, noi suntem pregatiti.

Vino sa descoperi ce am pregatit pentru echipa ta!

TREKKING

Trekkingul reprezinta un mod de a descoperi lumea si de a te cunoaste. Oameni, aventura, adrenalina, toate ne imbogatesc si ne incanta sufletul. Bucuria unei calatorii ascunde si ore de documentare, rezervari, multe mailuri trimise si multe telefoane date, de aceea venim in intampinarea clientilor nostrii cu cele mai frumoase trasee montane.

Aceasta este o metoda diferita de a petrece timpul cu ai colegi, de a incerca lucruri noi in echipa si de a profita de traseele montane.

Trainerii Ecoxtrem au pregatit deja cele mai spectaculoase expeditii si cunosc fiecare colt al tarii ce merita vizitat!

Parteneri