Colectia Toamna-Iarna de Teambuilding

August 9, 2023

Colecția Toamnă - Iarnă de Teambuilding

Teambuilding-urile au devenit o parte importantă în cultura organizațională a unei companii și a bunăstării echipei, și, prin urmare, te invităm să vezi Colecția Toamnă- Iarnă de Teambuilding by Ecoxtrem.

Concepte fresh, inovative și creative care vor satisface cu siguranță și cele mai pretențioase cerințe.

 

Iată câteva idei ca sa fii si tu in ton cu moda evenimentelor corporate:

Demonstrează care sunt forțele membrilor și cât de uniți puteți fi, cu ajutorul programului Olimpiada Toamnei! Anotimpul perfect pentru a ieși din zona de confort și pentru a aduce un val de energie echipei tale.OktoberFest este evenimentul de teambuilding care duce distracția și creativitatea la cote maxime, iar energia se poate menține până la final cu ajutorul unei petreceri tematice!

Enjoy the day with OktoberFest!Ai acum ocazia de a porni în vizitarea galeriilor vinicole subterane și de a descoperi secretele de realizare și degustare a vinului în Cramele "Milestii Mici " & Treasure Hunt în Orheiul Vechi.Ne teleportam împreună în vremurile antice, în viitor, în renaștere, în evul mediu sau era industrială și lucrăm în echipa pentru a depăși provocările vremurilor respective, învățând în același timp o groază de lucruri noi. Ești gata de un salt în timp?#CSR Hunt for the Bike este un exercițiu tip vânătoare de comori în care fiecare echipă va cauta piesele unei biciclete, pe care apoi, contra-cronometru, va trebui să o asambleze. Bicicletele vor fi dăruite ulterior unor copii care își doresc de mult timp o bicicletă.#CSR Programul „Fabrica de Jucării” poate fi personalizat în funcție de preferințe, putând lua forma unui atelier de creație de jucării, asamblare de mobilă pentru cei mici, care ulterior vor ajunge în brațele unui copil orfan.Sunteți gata de distracție în natură? Fie că e vorba de exerciții care vă vor testa coordonarea și gândirea în spațiu sau mini challenge-uri amuzante în zăpadă, olimpiada iernii va motiva și energiza întreagă echipă.
Brace yourselves, winter is coming!Spiridușii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face să iubești din ce în ce mai mult Crăciunul!

Nu vom împodobi bradul, dar ne vom distra jucându-ne cu globuri, ghirlande și vom face cocktail-uri potrivite acestei perioade magice!Programul XTRM Military Câmp creează un cadru inedit și totodată efcient de consolidare și omogenizare a echipei. Pentru o zi, participanții vor forma un pluton veritabill din soldați gata să înfrunte provocările și să-și testeze atât limitele personale, dar și cele ale echipei.Frigul, zăpada și traseul vor fi atât dușmani, cât și cei mai buni aliați. Situațiile surpriză pe care le veți întâlni în traseul vostru va vor împinge să alegeți un lider, să divizați inteligent sarcinile și să comunicați eficient.

Be corporate fashion with Ecoxtrem

Rezervă acum un teambuilding în tendințe pentru sezonul de toamnă-iarnă!

Contactează-ne acum.

Organizarea evenimentului echipei tale poate începe chiar acum!

Mesajul dvs. a fost transmis cu succes!
Oops! Ceva nu a funcționat. Te rugăm să reîncerci.