Christmas Party 2022

August 9, 2023

Christmas Party 2022:

‘cause it’s all all about THAT Vibe

 

După doi ani de zile, în sfârșit organizăm Christmas Parties!

Petrecerile sunt cel mai bun mod prin care ne putem detașa complet de task-uri/ brief-uri – și asta doar prin distracție! Gândim fiecare petrecere de Crăciun de la zero, pe baza brief-ului vostru și al vibe-ului dorit (‘cause it’s all about that vibe!).

Fiecare petrecere pe care o creăm este proiectată în mod unic pentru brief-ul tău. ÃŽncepem prin a găsi cel mai bun (și safe!) loc în funcție de numărul vostru de participanți și de stilul de petrecere pe care ați dori să o organizați. Apoi planificăm cateringul, tematică, alegem momentele de entertainment - ​​și asigurăm petrecerea de Crăciun perfectă.

Tolba noastră de Xmas Planners conține doar locuri de top din România. Indiferent că vorbim despre hoteluri, baruri, cluburi de noapte, teatre, galerii de artă, muzee, bărci, yachturi sau case mărețe – găsirea unei locații potrivite și transformarea acestora în Xmas Party Venues este specialitatea noastră.

După ce ați selectat locul preferat, echipa noastră de profesioniști în planificarea petrecerilor de Crăciun va intra în detaliile evenimentului – adică acele detalii care fac diferența.

 

Locație + DJ + Entertainment + Décor + Tematică + Echipă de Profesioniști = un XMAS party de neuitat!

Și bineînțeles tematici:

Ce mai aștepți?

Hai să ne auzim și să punem țara la cale!

Contactează-ne acum.

Organizarea evenimentului echipei tale poate începe chiar acum!

Mesajul dvs. a fost transmis cu succes!
Oops! Ceva nu a funcționat. Te rugăm să reîncerci.