Wine Hunts

Bine ati venit in galeriile vinicole subterane „Milestii Mici”! Daca ai ajuns pana aici inseamna ca esti gata sa descoperi senzatii gustative unice in cadrul unei degustari si sa cutreieri muzeul natural Orheiul Vechi.

Wine Hunts este o experienta inedita care imbina diferite experiente pentru a crea o amintire memorabila. Incepand de la degustarea de vinuri, alaturi de bucate locale, plimbari cu masina si pe jos printre stradutele atent denumite ale domeniului si pana la vizitarea unui muzeu natural cu priveliste de poveste, toate activitatile te vor transpune intr-un cadru relaxant din Moldova.

In prima parte a zilei vom cutreiera zona cu masina pentru a descoperi peisajele si vom vizita orasul vinicol subteran pentru a-i afla secretele alaturi de ghizi. In a doua parte a zilei, echipa ta isi va testa fortele in cadrul unui treasure hunt in natura, in complexul natural si istoric Orheiul Vechi. Acesta imbina peisagistica naturala uluitoare cu vestigii arheologice din neolitic, paleolitic si epoca de fier pe care va trebui sa le descoperiti impreuna. Treasure Hunt-ul va va purta prin diferite fortarete si zone incarcate de istorie pe care va trebui sa le imortalizati intr-un selfie de echipa.

Evenimentul se poate incheia cu o petrecere antica de pomina. Esti gata sa descoperi comorile Moldovei?

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: