Treasure Hunt Brasov

Cati dintre noi nu au vizitat macar o data Brasovul? In acest treasure hunt aveti ocazia sa descoperiti orasul intr-o noua lumina si sa identificati moduri de a lucra eficient in echipa.

Treasure Hunt-ul din Brasov este unul dinamic, in care veti calatori pe strazile orasului in cautarea raspunsurilor si veti interactiona cu localnicii pentru a descoperi comoara ascunsa.

Kronstadt-ul – asa cum mai este numit Brasovul – are importanta arhitecturala, mestesugareasca si culturala, avand o istorie incarcata. Ne propunem (si reusim de fiecare data) sa ii familizarizam pe participanti cu cat mai multe puncte de interes ale locului. Pentru a face acest lucru, impartim grupul in echipe care pornesc in cautarea celor mai interesante lucruri din centrul orasului, incercand sa indeplineasca cat mai multe misiuni.

 Misiunile nu sunt intotdeauna simple deoarece in treasure hunt nimic nu este ceea ce pare. Coechipierii vor trebui sa gasesca raspunsuri la intrebari logice, sa isi depaseasca temerile de a vorbi in public, sa fie convingatori si, mai presus de toate, sa functioneze eficient intr-o echipa.

Scopul tuturor este de a obtine cheia de la comoara Kronstadt-ului si, mai apoi, de a obine cat mai multe puncte pentru a primi indiciul final care ii va conduce la locul unde aceasta este ascunsa. La incheierea exercitiului, vom discuta impreuna cu toti detinatorii comorii care au fost factorii de succes in aflarea cat mai multor raspunsuri si cum putem sa transpunem acesti factori in lucrul de zi cu zi.

Can your team discover the treasure?


Treasure Hunt Brasov - F2

Treasure Hunt Brasov - F1

Treasure Hunt Brasov - F3

Treasure Hunt Brasov - F4

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: