Traista cu merinde

Programe competitive
20+
1 zi sau 1/2 zi
Dificultate
Outdoor

In pitorescul satului ardelenesc, Ecoxtrem va invita la un treasure hunt inedit, presarat cu o serie de provocari si cu merinde alese.

Inarmati cu toate cele necesare parcurgerii circuitului, echipele vor porni in cautare de indicii, invatand sa lucreze cat mai bine in echipa si sa se gandeasca la strategii cat mai eficiente, pentru a ajunge in timp util la piata agroalimentara. Aici ii vor astepta o serie de ingrediente, care, cu ceva talent si inspiratie, se vor transforma in retete creative si savuroase. Acestea le vor aduce participantilor o serie de premii, satisfactia obtinerii unui produs final comun si sansa de a se bucura impreuna de propriul ospat.

Probele prin care vor trece echipele pe parcursul treasure-hunt-ului sunt concepute a stimula lucrul in echipa si o cat mai buna colaborare intre membrii acestora, intr-un mediu relaxat, presarat cu voie buna si asezonat cu cele mai bune mirodenii.

Comunicarea intre membrii echipei, intregirea unei echipe omogene, bine consolidate, stimularea creativitatii intr-un mediu relaxat si nenumaratele ocazii de a colabora eficient cu ceilalti coechipieri, toate acestea reprezinta ingredientele perfecte pentru o reteta garantata!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati