The superhero team

Echipa ta are super-abilitati? Sunteti gata sa depasiti orice obstacol? Forta voastra se trage din lucrul in echipa? Daca ai raspuns „da” pe linie inseamna ca faci parte dintr-o liga de super eroi gata sa depaseasca orice provocare!

Cine poate depasi orice obstacol, indiferent de natura sa, decat o trupa de super eroi bine pregatita?Ecoxtrem iti da ocazia sa antrenezi super-puterile echipei tale si sa dobandesti incredere in abilitatile grupului fie de a invinge inamicul sau de a depasi sarcini cotidiene.

Pentru prima data super-eroii se intrunesc intr-un mediu in care isi pot uita identitatile umane acasa si se pot exprima liber alaturi de colegii lor cu puteri extraordinare. In programul The superhero team fiecare va avea o identitate de erou bazata pe abilitatile sale.

Activitatile vizeaza mai multe componente: antrenarea puterilor si o lupta apoteotica menita sa insufle incredere. In prima parte participantii vor intra intr-un super hero boot camp in care se vor antrena pentru incercarea finala, testandu-si viteza, coordonarea, puterea mintii si multe altele. In cea de-a doua eroii vor dovedi ca sunt gata sa salveze omenirea in cadrul unei incercari epice.

Programul The Super Hero Team se poate incheia cu o petrecre de proportii in care capa, masca si simbolul de erou reprezinta codul vestimentar.

Does your team have super powers?

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: