THE RHYTHM OF YOUR TEAM

Programe creative
40+
1/2 zi
Dificultate
Indoor

Daca vi s-a intamplat sa nu va puteti face auziti, daca vi s-a intamplat ca vocea sa nu poate transmite un mesaj cu impac social de rezonanta dorita, Ecoxtrem va ofera un program ce aduce la unison vocile unei intregi echipe dedicate transmiterii unui mesaj social comun.

Instrumentele de percutie te vor umple de energie si te vor prinde rapid in sincronul sunetelor ce transforma echipa intr-un instrument unic si rasunator. Dorinta de atingere a unui scop comun, acela de obtinere a unui sunet uniform la nivelul intregii echipe, aduce toti membrii aproape si serveste la crearea unui colectiv unit si omogen.

In cadrul programului, echipa va beneficia de sustinerea unui compozitor care va identifica mesajul cheie impreuna cu reprezentantii companiei si va stabili cu acestia registrul dorit. Echipa va avea si o trupa de instrumentisti si percutionisti, un MC si o echipa de filmare care va surprinde atat momentul final, cat si repetitiile premergatoare acestuia.

The Rhythm of Your Team e un program energizant si inedit, ce stimuleaza aderarea la valorile de responsabilitate sociala ale companiei si ajuta la promovarea mesajelor sociale.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati