The Race

Programe de constructii
20+
1/2 zi
Dificultate
Outdoor

Fiecare echipa porneste de la aceeasi „linie de start”: primesc un obiectiv unic la care fiecare membru al echipei adera instantaneu, sunt provocati sa gandeasca strategic si creativ deoarece au  resurse materiale si de timp limitate, li se solicita o customizare a produsului finit, iar diviziunea sarcinilor pentru a finaliza un proiect inedit devine cruciala – acestea sunt ingredientele de baza ale programului The RaceAcesta este gandit pentru a simula etapele de realizare a unui proiect, asigurand implicarea tuturor participantilor prin natura obiectivului: construirea unui vehicul non-conformist.

In definirea conceptului echipele vor realiza un brainstorming pentru a stabili viziunea proiectului, asigurandu-se ca aceasta se aliniaza si cu personalitatea echipei nou formate. In fazele de lansare si planificare echipele vor stabili structura vehiculului, evalua potentialul si imparti rolurile tehnice si mai putin tehnice – in functie de abilitati.

Faza de executie va fi o cursa contratimp, in cadrul careia amuzamentul va fi tema principala. In plus, fiecare vehicul construit va avea o tematica trasa la sorti care le va permite participantilor sa fie creativi si motivati pentru a duce la bun sfarsit sarcina. Ca orice produs, acesta va fi supus unei perioade de test in care fezabilitatea si succesul proiectului vor fi evaluate.

La final va avea loc intrecerea pe traseul cu obstacole si se vor inmana premii pentru diverse categorii, precum si Marele Premiu al Cursei. Succesul programului este asigurat de non-conformismul proiectelor, iar acesta prin obiectivul principal atribuit echipelor, permite extragerea unor concluzii vitale legate de project management.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati