Stage Masters

Te-ai intrebat vreodata cum se vede lumea de la inaltimea scenei, prin ochii unei vedete de talie internationala? Programul de teambuilding Stage Masters iti da ocazia sa-ti traiesti visul, folosindu-ti creativitatea si abilitatile de comunicare pentru a putea urca pe scena si pentru a pune in scena parodia unui videoclip cunoscut.

Participantii, impartiti in echipe, vor primi materialele necesare pentru realizarea unui videoclip sub forma unei parodii, insa creativitatea si originalitatea lor sunt cele care vor face toata diferenta.

Pregatirea videoclipului presupune un proces intens de comunicare si colaborare intre membrii echipelor. Totodata, pentru a se putea incadra in timpul alocat, acestia trebuie sa-si imparta sarcinile cat mai eficient si sa dea dovada de o buna capacitate de a lua decizii rapide.

Pentru realizarea parodiei, membrii echipei trebuie sa lucreze impreuna, sa poata comunica eficient, sa-si foloseasca la maximum creativitatea si resursele inviduale.

La final, vedetele urca pe scena, iar parodiile sunt premiate de un juriu format dintr-un trainer Ecoxtrem si cate un membru al fiecarei echipe.


Stage Masters - F1

Stage Masters - F3

Stage Masters - F4

Stage Masters - F2

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: