Satul

Sunteti pregatiti sa descoperiti lumea satului ardelenesc, sa cunoasteti localnici si sa va bucurati de peisagistica Turiei, testand in acelasi timp coeziunea echipei si capacitatea de a planifica strategic?

Ecoxtrem are o noua provocare pentru tine. E timpul sa descoperi comuna Turia, loc traditional din Covasna care a apartinut regatului Ungariei pana in 1920 cand a fost semnat tratatul de la Trianon. Vei intalni localnici prietenosi cu povesti istorice si de viata care iti vor starni curiozitatea, vei vizita locuri inedite prin prisma arhitecturii si te vei relaxa alaturi de colegi.

Impartiti in echipe si inarmati cu energie, voie buna si motivatie, veti primi din partea trainerilor un set de misiuni care va vor purta intr-o incursiune istorica in care puteti vizita: asezarea neolitica de la „Piatra”, vestigii eneolitice de la „Capatul Stejarului”, reminiscentele dacice de la „Fantana sarata” sau poate chiar veti gasi tezaurul de denari.

In acelasi timp, veti avea ocazia sa admirati cadrul natural si sa descoperiti detalii ascunse turistului obisnuit. Desigur, doar echipele care vor avea o strategie buna, care se vor motiva si care vor pune fortele la comun vor reusi sa cuprinda toate comorile zonei, fiind la urma premiati.

Esti gata sa descoperi o frantura de istorie?

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: