Sail Away

Programe de aventura
15 - 200
1-3 zile
Dificultate
Outdoor

De cate ori nu ati admirat de pe malul marii panzele albe ce se iveau la orizont si nu v-ati intrebat cum ar fi sa va aflati la bordul unui astfel de vas? Insa navigarea presupune, pe langa o experienta unica si incitanta, si multa responsabilitate, coordonare si o excelenta relationare cu ceilalti membri ai echipajului. Misiunea echipajului e bine stabilita, iar o cat mai buna colaborare intre membrii acestuia e cruciala.

Aflati la bordul velierului, veti invata o serie de activitati specifice marinaresti sub atenta supraveghere a capitanului si, in calitate de membri ai echipajului, va trebui sa aplicati cunostintele nou dobandite alaturi de colegii vostri, dand dovada de o cat mai buna comunicare si sincronizare.

Buna dispozitie este, desigur, nelipsita, iar spiritul de aventura va fi completat de satisfactia de a va afla la carma propriului vas si de a forma, alaturi de ceilalti membri ai echipajului, o unitate omogena, bine pregatita si coordonata.

Aventura poate continua apoi cu un treasure hunt pe uscat, in orasul Nessebar, pe tarmurile Bulgariei. Si aici, lucrul in echipa si folosirea atuurilor fiecarui membru al echipei vor fi esentiale in finalizarea circuitului.

Nu lasati provocarile sa va ia prin surprindere! In larg sau pe uscat, in mediul de lucru sau in timpul liber, o echipa omogena si bine coordonata va fi intotdeauna pe val!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati