Happy Bike Build

Va amintiti momentul in care ati facut prima plimbare cu bicicleta, in copilarie si extazul primei incercari de a pedala?

Impreuna, putem transfera acea energie frumoasa a amintirii primei noastre biciclete in directia unui gest nobil, pentru copiii din familiile care nu isi pot permite o astfel de experienta.  

Impartiti in diverse echipe, participantii vor primi resursele necesare acestui proces. Ei vor putea sa personalizeze design-ul bicicletei si vor fi nevoiti sa raspunda provocarii de a termina constructia bicicletei in perioada de timp alocata. Atentia la detalii, coordonarea eforturilor individuale si impartirea corecta a sarcinilor vor deveni, asadar, abilitati vitale in cadrul echipei.

Happy Bike Build combina utilitatea produsului creat la final cu imensa satisfactie simtita de participanti, stiind ca rezultatul muncii lor de echipa va readuce zambetul pe fata unor copii care au atat de multa nevoie de asta.

Sesiunea de debriefing de la final poate atinge o gama variata de subiecte importante in atingerea unui obiectiv comun, in echipa: comunicare eficienta, colaborare, time management, gandire strategica, observarea imaginii de ansamblu sau managementul eficient al resurselor.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: