Photo hunting Delta

Delta Dunarii este locul ideal pentru o plimbare alaturi de colegi in cadrul unui concurs foto unde vei descoperi  frumusetea locului, fauna si flora, localnicii si mestesugurile specifice zonei.

Fiecare echipa va avea un obiectiv comun: sa surpinda in timpul dat o serie de imagini care iti taie rasuflarea. Inarmam fiecare echipa cu un aparat foto si lansam provocarea de a realiza fotografii care apoi vor fi inscrise intr-un concurs. Fiecare echipa va trebui sa decida unanim care sunt cele mai inspirate instantanee pe care sa le expuna in una din cele 5 categorii comunicate de trainerii Ecoxtrem.

Pe langa categoriile de concurs, fiecare echipa va avea de realizat o poveste din imagini, intr-o maniera fotojurnalistica amuzanta. Dupa expirarea timpului alocat sesiunii foto, fiecare echipa va avea la dispozitie un laptop pentru a selecta cadrele de concurs si pentru a construi povestea locului.

Sesiunea foto se va desfasura pe bratele canalelor, barcile purtand echipele catre locuri nepopulate sau unde nu se poate ajunge pietonal. Le oferim astfel sansa sa descopere peisajele Deltei si sa surprinda imaginile castigatoare pentru concurs.

Activitatea le permite echipelor sa gaseasca moduri eficiente de a lucra in echipa si de a ajunge la un consens in ciuda diferentelor de perceptie. Regulile impuse de traineri vor stimula implicarea fiecarui membru al echipei.

La final, juriul va evalua instantaneele in cadrul unei expozitii live sau proiectate si va acorda premii.

Are you ready to „photohunt”?


Photohunting Delta - F1

Photohunting Delta - F2

Photohunting Delta - F3

Photohunting Delta - F4

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: