Offroad Safari

Programe competitive
4 - 80
1 zi
Dificultate
Outdoor

O aventura desfasurata intr-un cadru medieval deosebit, in care comunicarea eficienta si lucrul in echipa fac toata diferenta.

Echipele se vor deplasa cu ajutorul masinilor de off-road intr-o zona din Transilvania incarcata de istorie si vor parcurge un circuit pe parcursul caruia vor avea de urmat indicii si de trecut o serie de probe, ce le vor permite sa descopere din specificul si traditiile zonei. Treasure-hunt-ul, desfasurat intr-o zona rurala din apropiere de Sighisoara, e completat de un pranz campenesc autentic, in timpul caruia participantii se pot bucura de pitorescul locului si de peisajele deosebite.

Punand accent pe incurajarea initiativei si pe implicarea cat mai mare a membrilor echipelor, programul Offroad Safari Medieval Challenge ofera un circuit sub forma unei aventuri medievale inedite, ce ofera participantilor sansa de a-si testa capacitatile intr-un cadru informal. Prin intermediul probelor logice si practice la care vor lua parte, membrii echipelor isi vor putea constientiza mai bine abilitatile proprii si pe cele ale colegilor lor, putand astfel sa-si gestioneze mai eficient resursele.

Dobandirea unei noi viziuni asupra modului in care poti colabora cu ceilalti membri ai echipei duce la o mai buna comunicare cu acestia si la consolidarea echipei in ansamblul ei.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati