Gold Rush

Gold Rush este simularea care transpune echipele intr-un scenariu atipic si care, prin suprizele de la tot pasul, testeaza abilitatea echipelor de a se concentra asupra obiectivului setat la inceputul expeditiei.

Extragerea aurului din mina nu este o sarcina usoara, in special cand fiecare zi prezinta noi provocari iar resursele pe care vehiculul avut le poate transporta sunt limitate. Obiectivul fiecarei echipe este sa traverseze o distanta lunga pentru a ajunge la un munte unde pot gasi aur si de a duce metalul pretios inapoi la tabara de baza. Strategia adoptata precum si deschiderea catre asumarea unor riscuri sunt cele care vor sustine eforturile echipei sau care ii vor incetini. La fel ca in business, un plan bine pus la punct reprezinta trei sferturi din ansamblu deoarece incertitudinea este la ordinal zilei in expeditie. Adaptabilitatea si capacitatea de a mitiga riscuri vor influenta fiecare echipa intr-o masura sau alta.

La fiecare pas, expeditionarii vor fi nevoiti sa ia decizii legate de resursele finanaciare, materiale si umane. Toate miscarile si alegerile echipelor de expeditii vor fi reprezentate pe o tabla de joc si, in acest fel, toti pot urmari progresul adversarilor sau face aliante.

In orice cursa exista riscul ca echipa sa piarda din vedere obiectivul principal si sa se concentreze pe cele intermediare sau sa ia decizii in absenta tuturor informatiilor. Toate acestea fac obiectul unui debrief despre planning si concentrarea pe obiectiv.

 Will your team strike gold?

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: