Flash Mob

Programe CSR
30+
1/2 zi
Dificultate
Indoor / Outdoor

Ne dorim sa ajutam cat mai mult, sa ne sustinem cauzele, sa o facem cu un impact cat mai puternic, sa vedem rezultatele eforturilor noastre si sa le simtim satisfactia prin impactul generat.

In sprijinul companiilor ce-si doresc realizarea unor actiuni de responsabilitatea sociala memorabile, Ecoxtrem a conceput Flash Mob, un eveniment de teambuilding axat pe consolidarea echipelor prin aderarea la valorile de responsabilitate sociala ale companiei. Avand ca motivare atingerea unui scop comun, membrii echipei sunt ajutati in prima parte a zilei de specialisti in domeniu la realizarea unei coregrafii, pe care acestia o vor realiza singuri in cadrul unei reprezentatii.

Flash Mob-ul va fi filmat cu camere profesioniste, putand fi folosit ulterior in promovarea valorilor de responsabilitate sociala ale companiei. Fiind uniti de valorile organizatiei si de realizarea unui proiect comun menit a avea impact social, membrii echipei sunt incurajati sa colaboreze, sa comunice eficient si sa-si depaseasca limitele.

O echipa unita si dedicata, stimularea creativitatii, derularea unei actiuni de responsabilitate sociala cu impact, acestea sunt punctele de pornire ale unui flash mob reusit si care va face cu siguranta o diferenta.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati