Fashion Show

Ecoxtrem va propune un program de teambuilding, in care creativitatea si originalitatea sunt la loc de cinste.

The Fashion Show presupune realizarea de catre participanti a unui set de creatii vestimentare si obiecte de mobilier, care, ulterior, vor fi prezentate in cadrul unui eveniment de moda in a doua parte a zilei. Acesta se va incheia, la randul lui, cu o licitatie cu bani reali, acestia urmand a fi donati unui centru de plasament, sau cu o licitatie cu bani fictivi, castigatoare fiind colectia care obtine cea mai mare suma. Astfel, evenimentul poate fi completat si cu o actiune de responsabilitate sociala.

In realizarea colectiilor vestimentare si de mobilier, participantii vor fi impartiti in mai multe echipe si vor folosi materiale reciclate, precum hartie, ziar, carton, sticle de plastic etc. Folosirea acestor materiale atipice pentru realizarea unor produse unice necesita multa creativitate, deschidere la sugestii si capacitate de adaptare.

Procesul de creatie presupune, totodata, si o foarte buna comunicare si colaborare in cadrul echipelor, fara de care obiectivele nu ar putea fi atinse la fel de usor.  Unul din obiectivele acestui program e obtinerea unei echipe mai unite si mai omogene, care sa-si dezvolte, totodata, si capacitatea de coordonare, avand in vedere ca sarcinile fiecaruia dintre membri sunt in stransa legatura cu ele ale coechipierilor sai si ca rezultatul final e produsul eforturilor tuturor.


Fashion Show - F1

Fashion Show - F2

Fashion Show - F3

Fashion Show - F4

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: