Fabrica de Jucarii

Copiii reprezinta viitorul iar bucuria si speranta lor este misiunea noastra, a tuturor, pentru a crea o lume mai buna. Acest program de teambuilding va ofera ocazia sa aduceti un zambet larg pe chipul a zeci de copii. De asemenea, seteaza cadrul optim pentru dezvoltarea creativitatii si colaborare in sustinerea unei cauze comune.

Programul Toy Factory este customizabil, in functie de preferinte, putand lua forma unui atelier de creatie de jucarii, asamblare de mobila pentru cei mici sau amenajarea unor spatii de joaca.

In cazul alegerii unui atelier unde se vor “fabrica” jucarii, participantii vor lucra in echipe la ateliere variate iar fiecare dintre acestia va crea cel putin o jucarie care ulterior va ajunge in bratele unui copil orfan. Daca alegerea voastra va fi asamblarea unor piese colorate de mobilier pentru copii, fiecare echipa va avea de construit o piesa de mobilier dupa o schita oferita de trainerii nostri. Astfel, membrii fiecarei echipe isi vor imparti responsabilitatile in asa fel incat eforturile lor individuale sa fie incununate cu succes, la finalul workshop-ului.

Veti avea la dispozitie toate materialele necesare precum si modele de jucarii dupa care va puteti inspira. Un trainer Ecoxtrem va furniza la fiecare atelier informatiile si metoda necesare pentru obtinerea unei jucarii reusite.

Echipa Ecoxtrem va asigura transportul si va identifica ante-eveniment institutiile in care vor ajunge jucariile. Predarea acestora se va face in prezenta voluntarilor din cadrul companiei dumneavostra.

Pentru final, debriefing-ul va acoperi tema colaborarii intre membrii echipei pentru atingerea unui scop comun, importanta comunicarii eficiente, dar si integrarea spiritului inovativ si a creativitatii in sistemul de lucru cotidian.


Fabrica de jucarii - F2

Fabrica de jucarii - F3

Fabrica de jucarii - F4

Fabrica de jucarii - S1

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: